I told you to be kind.

Skolan har ju börjat osv. Känns bra med en blogg med bara några få läsare, då har jag inget krav att jag måste uppdatera. I'll do it for me. I veckan ska jag träffa Rebecca på en fika eller något. Känns mysigt. Just nu pluggar jag, mitt nya jag tar tag i allt nu för tiden (utom tvätten).

When the darkness comes, my strenght will blend you all

Celia, min nya favorit-modell.  Det är nog för att hon påminner om min supervackra vän Rebecca. Förhoppningsvis dyker hon upp i bloggen snart, hon är en modeikon i vår lilla stad.

Oh thunder in my heart

...

Or given on your own silverspoon


ANTM

Lägger mig i sängen och gosar framför antm.

Erica min vita riddare

Hon räddade dagens första skoldag som är imorgon genom att bidra med en mobil så jag har ett alarm. Tack för det, annars hade det gått illa...
Det är så fruktansvärt skönt att ha eget place. Nu lagar jag nudlar för jag är hungrig... och mackor med pålägg som jag har valt.

Trop cool pour l'école

2cool4school. Nja, det finns nog ingen som är. Ska hem nu och handla påvägen samt färga håret hemma (och plocka ihop i min lägenhet).
Ellen fotade min rygg för något år sedan. Tatueringarna är ditmålade.

H&M fashion

Shoppade på H&M, köpte ett fint svartvitt linne med coolt mönster på. Ett sådant mönster som man blir snurrig av ni vet. Tänkte fota den och lägga upp den här sen kom jag på att min kamera är trasig och att jag inte äger någon mobil. Jag vet visst låter det konstigt? För inte alls längesen hade jag inte klarat mig en sekund utan min mobil. Detta har gjort mig mer självständig faktiskt.
Kamera och mobil kommer köpas inom kort. Prioriterar verkligen kameran före mobilen.
Ciao

Temps pour le nettoyage, il s'agit en fait dimanche

Idag är det söndag ni vet. Då måste man städa. Och tro mig, min lägenhet är i stort behov av städning. Alla kläder måste i garderoben och tvätttid måste bokas. Ibland är det jobbigt att bo själv.
Men först en tur på stan.. hårfärg måste köpas.
Askbrunt hår som Tyra

Words of expression that you cannot tell


Bonsoir doux rêves!

Nu säger jag godnatt. Vi höres imorgon, med mode på schemat. Puss

Petit Nicole


We'll try to keep it low cause there are spies in every corner

Detta är ingen personlig blogg för er att lära känna mig eller veta vem jag är som person. Detta är disney world för mode-älskare som jag. Mode, konst, musik, vackra bilder. Så småningom kommer väl mer och mer om mig dyka upp. Men nu handlar det bara om passion och inte om mig.

A needle through my veins made me go insane


Her and Me simultaneously