Where do you see yourself in five minut tops

Tjabba.
Gör inget.
Kom just hem.
Hejdå.
Nej men ska iaf på lillan ikv så mycket vet jag. Ska dricka vin, så mycket vet jag. Sen vet jag inget mer faktiskt. Blir antingen hos grape eller anton ikv.. aja,
hejs

You say it’s all in my head And the things I think just don’t make sense So where you been then? Don’t go all coy Don’t turn it round on me like it’s my fault See I can see that look in your eyes The one that shoots me each and every time

vintermys

min nya spotify-lista. varsågod

ska fortsätta äta marabou nu.. vad vore ett liv utan choklad?
hihi

"Every little thing she does is magic"

LALALA...

funderar om jag ska gå och köpa mig något choklad, måste ju få i mig någon dunderhonung eller något om jag ska palla till skolan imrogon 08.15.. men det löser sig, har typ aldrig missat en fredag.


POSS

Haha..

Roligt att av den som liksom UPPFANN falskhet anklagar andra för att vara det. Shiet, hyckleri. Nej det är nog inte hyckleri, bara omognad.

Det tidigare inlägget skulle lagts upp för flera timmar sen iaf. Vet inte vad som blev fel. Aja, ska fortsätta lira gitarr nu, och sjunga till den nya låten som ska börjas imorgon.

Ciao

Little big planet

Tjollahopp. Är hos kalle nu. Ska spela little big planet snart! Det är så mysigt, hehe. Sen ska vi alla laga middag, spännande.


Fasshon school @ carlsevique

Haha... hade inte så mycket att göra medan bosse pluggade.

Bossebus

Busar med Bosse.


Och vi busade med Cyspy på Kh idag.

So brown eyes I hold you near Cause you’re the only song I want to hear A melody softly soaring through my atmosphere



Fixat lite med designen, haah fail.

Red head sensation





Hade ju gärnat velat ha det där håret. Och dem där ögonen.

Miike

Sitter i skolan och försöker få något gjort. Kommer ihåg den tiden då jag kunde skriva en hel novell baserat på ett ord. Skrämmer mig lite hur fantasin dalar med åldern. Hm...

Buhu crybaby

Pratar med Cy om massor. Detta suger, jag suger, allt suger.

Men hell yes

Gäsp.... :P
Alltså den här bloggen skulle ju inte handla om mig direkt...
Men IAF igår var det mycket trevligt. Festade med Rakel, var åratal vi umgådes känns det som.
Vi ska ses redan imorgon och lira lite musik. Nice.
Nu är jag hemma... MÅSTE plugga... skit. Lovade mig själv att inte se Satc. Men måste ju se något medan jag vräker i mig lite av den grekiska delikatesspannan som står i kylen och väntar (tack bästaste kalle!) hehe mums.
Poss

Living on the edge!

Haha.. eller. Sitter och ser Satc och väntar på att få go'middag serverad här hemma hos mig. Inte varje dag man får det när man bor själv! Aja, feting nice... och inte behöver jag handla heller, mihihi. Livet är gott. Ciao

If i ever lose my faith in you

Spelar If i ever lose my faith in you med Sting på musiken. Jag spelar elgitarr... haha, aja det går helt ok ändå.

Fredag

Har varit en bra dag! Har varit i skolan hele dagen ska ni veta. Fast jag kände mig sjuk (men det görjag alltid). Blir så glad att mina vänner och andra nära läser mig blogg, det är det enda som betyder något, u rock! (go sjunne, hehehhe).
Lyssnar på Mumford & Sons nu och ska spela lite mer elgura alldelens strax. :-)

I en älskad stad med älskade vänner





Hittade cam-bilder från sthlm-10. Tyvärr bara bilder på mig själv.

No more Jesus Christ

Gjorde en fråga på Hemprovet i religion ikväll... är ändå lite nöjd. Det är svårt som fan att hitta ett bibelcitat som man sedan ska förklara och ha åsikter om osv.

Iaf, söttma och sova ligger på schemat. Pussi

Carrie Bradshaw

Jag gillar mycket hellre att drömma mig bort i Sex and the city. I New Yorks häftiga gator, affärer och klubbar än att gå och handla eller inse att det är dags att städda läggan. Ja hur mycket bättre är det inte att leva i någon annans perfekta värld istället för att vakna i sin egen gråa tillvaro? Det är nog vintermörkret som talar.


Freakin'

Hihi älskar sjuka kommentarer. Försöker alltid lista ut vem av mina vänner som gör påhittet. Det visar sig ofta inte vara någon av dem (eller så är det någon som inte vill erkänna).

PUSS

I love to touch them, have them, use them. I love money.

FOODLIST:
Mjölk
Något gott
Ägg
Bröd
Smör
En kock
Vill inte gå raperoaden själv och handla... Dagens i-landsproblem.

Alla pengar ska till sparbössan. Sparbössan ska ta mig till framtiden.


Jag har planerat att om ca 2 år så ska jag besöka Tokyo. Långsiktligt jag vet. Men det bryr jag mig inte om. Jag har länge länge under min tid som tonåring försökt hitta en mening med livet (dramatiskt jag vet) och jag tror att alla måste hitta sin egen mening med livet. Meningen med att leva står nog inte skrivet i en bok någonstans i Stockholms statsbibiliotek. Jag skapar iaf min egen mening och det är att se världen. Vi föddes in i den här världen, så konstig och svår att förstå, och vi får en chans att faktiskt upptäcka den! Jag ska ta vara på min chans som en Jordbo och resa oändligt. Först var jag inne på det här med barn och familj och blablabla men vet ni vad? Jorden kommer förmodligen gå under under min generation så det vore ju hemskt onödigt att föda in ett barn till en värld som ändå kommer avslutas ganska snabbt. Tokyo, Paris, London, New york, Kapstaden, Miami, Hawaii, Moskva, Sydney, Dublin osv. Det är min drivkraft just nu.

Ju mindre pubertal desto mindre läsare

...har jag märkt! När jag var 16 år hade jag blogg. Kanske 70 läsare om dagen på min första blogg. Sen bytte jag blogg till devote och fick över 100 läsare per dag. Hade ju kunnat bli som en yngre och fräsch Kyssars eller något. Hursomhelst så ju mindre pubertal och "mogen" man blir i sitt bloggande desto mindre läsare får man. Dock när man var 16 år så kände jag inte lika många, hade några fiender, några bloggbråk, skrev ut ALLT i bloggen... klart folk vill få en insyn i andras totala privatliv? Så är det de jag ska göra nu? Skriva precis allting som händer i mitt liv så folk tycker min blogg är roligare. Hmm... nja, ska försökta att inte smyga tillbaka till 16 årsåldern (även om den var underbar). När jag hade som mest läsare var det inte folk som brydde sig om mig, det var många som ville ha något att smutskasta mig för.: mina bilder, något jag skrev. Så de kunde lägga spydiga kommentarer. När jag tänker efter saknar jag det inte alls... kände mig ganska iakttagen. Fick för mig att alla visste vem jag var. Men å andra sidan var det folk som visste vem jag var pga av min blogg (mest yngre men iaf). Det var ju roligt på något sett. Men ändå, man får se det som det var, något kul. Idag? Jag vet inte, hade förmodligen inte uppskattat det på samma sätt.
Kissie är den mest omogna bloggaren men också den största. Tycker det säger allt.
Tjingtjong

Ingen hade vetat om det om det inte vore för kikhålet i min dörr

Hej. Idag har jag varit hemma... IGEN. Jag är värdelös och patetisk jag vet. Känner mig sjuk men ändå inte... sen sjukhusincidenten har jag vändt på dygnet heeeeelt och hållet. Somnar 4 vaknar 2. Usch och fy.. Men iaf så harjag massor med plugg på schemat och handla måste jag också... skittråkigt. Vad hände med min ungdom? Varför blev jag vuxen helt plötsligt? Det är inge roligt alls. :(

Vi hade kunnat fara med vinden

Vi hade kunnat fara med vinden
blivit något stort
om jag hade tilltåtit mig att känna det mest pirriga, passionerade utmärkta jag någonsin känt





Njut av den hörsel du har kvar

Miike Snow – Animal
Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot
Mumford & Sons – Sigh No More
Johnossi – What's the Point
Kent – Glasäpplen
Britta Persson – Meet a Bear
Shout Out Louds – Normandie
Ja, några nya godingar, några gamla godingar. Njut.

Same old weather, same old people, same old exes and same old stories This shithole is driving me crazy i really need a prisonbreak


MMM MMM MMM MMM MMM MMM MMM

Vet ni vilken låt jag tänker på? den låten är värdelös.
Iaf så är jag sjuuuukt less på kändisbloggar (och på min egen också för den delen men det är inte relevant)
ALLA är så tråkiga. Visst deras liv är säkert jätteroligt men deras bloggar suger. No more no more. Ska bara läsa lokala bloggar... och amimissen typ. Hahaha.
Hejdå.

Det är inte som att någon någonsin bryr sig om någon

Min jävla förkyldning förföljer mig. Imorgon MÅSTE jag gå till läkaren. Mår inte bra och såhär har det varit i 2 veckor. Hursomhelst så skulle jag ju fika med rebecca. Boka en kamera över helgen. Plugg... allt. Hejdå

Palt on a plate

Ska kokas nu! Mums.

Sjukt osjälvständig

Känner mig verkligen som det nu. Är beroende av någon som jag inte kan va beroende av om man säger så. Men så är den personen också den snällaste jag vet. Någon som värmer en om kvällarna och ger en kärlek. Så hur kan man säga nej när man blir erbjuden att handlas åt och hämtas av och dittan och dattan. Sen efter maten ska jag plugga.

You've been acting awful tough lately Smoking a lot of cigarettes lately But inside, you're just a little baby

I AM NOT A ROBOT.
Galen i den låten. I like it alot yes. Den är med i Lindex-reklamen ni vet. Där är också Carmen Kass med.
Ny Blonda Tyra Banks? Couture modell, parfym modell, Victoria's secret modell... ja typ allt. Grr på henne.

System

Måste. spara. till. en. system. kamera. Detta går inte längre. Men så ska man åka utomlands och ta studenten och blabla. Det känns nog mindre roligt när det kostar en sån jäkla massa pengar. Hade det varit gratis hade jag då hurrat och varit glad.
Nu är det lunch.

I never could imagine


Pluggisar