deep sea baby

Turkiet var UNDERBART! 
bilder laddar jag upp eftersom.
hade iaf en fantastisk resa. tack alla inblandade!

3 år

Snart är det studenten. Och här ligger jag i min säng, sjuk. Kommer gå ut med betyg långt under min värdighet. Det är lite blandade känslor, vet inte riktigt hur jag ska göra i framtiden. Allting som hänt under dessa 3 år. Det är som att hela mitt liv bara existerat under gymnasiet. Det har hänt så himla mycket. Så himla mycket dåliga saker. Saker som inte hänt andra, saker som aldrig borde få hända någon. Och det hände under min gymnasietid. Så när jag tittar på mina betyg och tänker att jag kunde gjorde så mycket bättre, så förstår jag ändå. Jag ser verkligen varför och jag vet varför. Och varför är en bra förklaring. Jag känner mig som Meredith Grey, dark and twisty. Hihi nej men allting börjar ta slut nu och det är så skönt. Resten löser sig? Det kommer lösa sig.

För mycket greys' anatomy kanske? eh jo

tja

tänkte att bloggen förtjänade lite uppmärksamhet efter 4 dagar hemma i Sverige. Hehe... är dock väldigt sjuk efter resan. Vilket inte är någon bra tajming alls.
later

be the ocean

Hej hallå. Har drabbats av lite vårdepression de senaste veckorna faktiskt. Mest pga av alla ungdomar som dött i Luleå bara under 2011. Människor som man har gemensamma kontakter med och människor man träffat men inte känner. Men det tär ändå på mig. Har blivit nedstämd och tänkt hemska tankar. Inte haft så hög livslust bara. Vilket är konstigt. När döden är så nära en borde man väl stråla av livslust och njuta av varje sekund man får i livet? Nej tydligen inte. Men det känns bättre nu faktiskt. Och IMORGON far jag utomlands med mina fina tjejer. Det ska bli sjukt roligt. Så det ökar nog min livslust rejält!! Är jag säker på.


Erica har iaf varit här nyss och hjälpt mig packa lite. Så himla nice att tjejen bor bredvid mig, vad hade man gjort annars liksom??
Nu ska jag laga äggröra och bacon till lunch och sen göra en fantastisk grönsallad till middag. Måste dock till stan och göra 1000 ärenden först.


puss

måndag

Hejhej. Sorry för torkan, sånt händer. Har inte tid för så mycket bloggande nu för tiden. Slänger in bilder från i helgen iaf. Har varit en jättemysig men på samma gång fartfylld helg!

I follow rivers

Nya håret va.
'
sitter hos foppan med brudarna just nu och har fyndat en kjol rätt ur marias garderob! fett nice.
där har ni en bild på håret också, mycket fräschare iaf. när är nästa destinition turkiet, sen studenten och sen börjar livet?... har lite planer, men vi får se hur det blir med det.
puss

stop it

heeeeeej. Nu ska jag och Anton dra in till stan efter en supergod middag och some familyguy. Imorgon blire frissan. Håll andan...(eller gör inte det)..
ciao

i do bite



Är äntligen hemma. Cyklade hem också, vilket var skönt. Blev dock orolig direkt när jag kom hem, tror jag glömde fb på en skoldator... MEN det borde väl logga ut då jag loggar in. Hursomhelst ska jag försöka plugga lite och sen städa för Anton kommer med middag till mig. Man har då bra vänner!
ciao

onsdag

Hej
Sitter på skolan och chillar. Haha vardagssysslan dåva. Nej men har just gjort klart en uppgift och ska bege mig in i Eu's värld snart. Har prov klockan 3...
taggar tills frissan imorgon, nu ska långhåret bort och en kortare och mer fräschare fisyr är på g. Vi får väl se imorgon hur det blir. Spännande!
hejdå håret

helg



Lite bilder från i helgen på landet. Nu ska jag plugga lite. Btw Bosse blir ju 18 år. Dagen vi aldrig trodde skulle komma är äntligen här! Hoho, ska fira henne senare.


Puss

oah


vill byta till en sommrigare header...

mmhm

Hej. Blogg.se funkar inte.. mina inlägg kommer inte upp. Men bloggar väl ändå då? Haha dom är ju så himla dåliga... hur lyckas man. Well, man kan inte va bäst på allt. Idag har varit en suuuperdag. Har vart i skolan, träffat Marri för första gången på länge, sen kom anton som jag inte heller hängt med på ett tag, så det var sjukt nice. Mådde fintfint i solen med fint sällskap. Taggar frissan på torsdga och Alanya nästa onsdag. amagad så kul.
heido

8 maj

Ändrade planer idag. Snövit var inställd. Så har ba chillat hela dagen. Fast jag skulle plugga. Fast jag vaknade klockan 8. Suck.. iaf snart ska vi till Denise grav och hälsa på på hennes s.k 18-årsdag. Efter det ska jag nog jogga och sen göra den där mpr:en som aldrig tar slut.

gammal sommarbild

think about the world you no longer belong to

Hejjjjj.
Är fett less just nu. Var sååå nära att lyckas överföra bilderna innan kameran dog. Om den är helt död? oh yes. Jävla systemkameror som dör på riktigt och inte bara för tillfället. Så blir inga bilder just nu iaf. 

Har nyss kommit hem från landet iaf och ska börja göra mig klar för att dra på teater med Gudmor och se snövit. Ska bli spännande!



lll


Har verkligen ingen inspiration på rubriker just nu. Vilket är konstigt för när jag tittar ut så sitter jag nog och kollar på en av norrlands vackraste utsikter. Denna herrgård är underbart fin och har en utsikt som är likaså. Igår fotade jag upp allt mitt batteri. Vilket var lite kasst för hade ju tänkt ladda upp bilderna också... Men imorgon kommer jag hem, så ni står nog ut. Berättar inte om min dag idag utan gör det imorgon, för det finns massa fint att berätta. Har iaf rört på mig som ett svin, och ätit som ett också. På måndagen börjar detox no2. Haha. Mer om det nån annan gång.

puss

fff

Köpte denna när jag var på stan igår. Fick bikini noja eftersom den jag beställde från h&m sist både gick sönder och är för liten.... det kommer ju se snyggt ut. Den här var superfin dock ville jag egentligen ha en orange, men ska nog köpa den orangea också innan jag far. Snart lagt ut 500 kronor i bikini-pengar. Kanske borde köpt den där panos emporio från början bara... haha.

ciao


ME OH MY

Hej där. Jag kan inte fatta att klockan är halv fem. Jag har varit så sjukt seg idag. Vet inte vad det är med mig. Trots 10 timmars sömn har jag fått kämpa med att hålla ögonlocken öppna hela dagen. Det är feting irriterande att jag är jättepeppad och hurtig vissa dagar och andra kan jag knappt stå upp rakt? Idag ska jag hem till läggan. Saknat den lite. Kan dock inte påstå att jag saknar att behöva storstäda den. Eller de måste jag väl göra typ var tredje dag för den är ALLTID STÖKIG. Hur mycket jag än städar. Det är något som är fel... Haha.

Ska plugga nu. Hejs

truth fade away

Taggar Alanya! Längtar sjukt mycket samtidigt som det inte riktigt känns verkligt ännu. Utan typ samma dag påväg till flygplatset då allt är packat får man panik och kommer på allt man glömt hemma. Idag på skolan hittade jag och ekan iaf en given grej vi ska göra. Dra på Aquapark som är en superstor vattennöjesfält med massor av vattenrutschkanor. Jag älskar såånt, speciellt för det är superbrist på det i Sverige. Så nu har jag aquapark och köra vattenskoter på schemat. Utom shopping, festa och sola då såklart.

off the track

Hejhåå. Känns som att bloggen varit lite off på sistone. Inga nya bilder. Bara massa trist prat om mat, träning, ångest och panik. Det är inte det jag vill förmedla i min blogg egentligen utan de mer positiva sakerna. Men det kan också va skönt att avreaga sig någonstans. Jag gillar att kunna avreagera mig i skolarbete. Är jag förbannad kan jag skriva en fantastisk krönika/novell om ämnet, lämna in som en inlämningsuppgift i någon kurs eller liknande. Idag skrev jag historiaprovet. Satt mellan 3-5 och använde varje minut. Ändå gick det inte riktigt som jag ville. Men vi får vänta och se.
2 veckor kvar till Alanya! Helt sjukt roligt y'all.

right is wrong

Febern håller mig uppe. Kan inte sova, inte tänka. Fokuserar all energi på att bli frisk. Bearbetar lite av dagens händelser. Usama bin ladin har dödats av USA. Okej tänker man, han var väl ingen man folk jublar för att ha i livet direkt. Men å andra sidan, vad har USA för rätt att leta upp honom och mörda honom? Borde inte Bin ladins land göra det? och följa det landets lagar och regler. Nej då kommer Usa dit och gör det dom tycker är rätt. Å andra sidan så finns det väl inget land i världen som ville ta ansvar för honom. Usa tog kanske det i egna händer. Dock gäller det principen att gå in i vilket land som helst och döda vem dom vill. 11 september lever kvar i amerikanarnas minne som om det vore igår. Visst, tragisk händelse. Men det dör folk varje dag! Det dör förmodligen minst lika många varje dag i USA som det gjorde under 11/9. Men det är deras stolthet som har rubbats och det tål dom inte. Nu är väl terroristerna helt galna och planerar hämd. Lycka till resten av världen. Usa's girighet kommer leda till ett tredje världskrig. Så here we go.

Så ansökt till peace and love som funktionär. Ärligt, det var rätt spontant. Men... vad har man att förlora?
Ska se lite vänner nu, ids inte tänka på politik längre, haha.

natti

Sjuk..

Hej. Galet att det var fyra dagar sen. Uppfattade det som en kanske. Ligger hos Kalle och är lite krasslig. Har lite feber men ska ändå pallra arslet till musiken. Annars lär jag själv få ångra det. Sen blir det att rå-plugga historia. Wihu... Men just nu ska jag se Dh. Lovely. Hejdoo