Du kan va


Shopping spirit





Köpte dessa byxor igår på kvällsöppet och en Happy people träningspåse. Förlåt för kvallan, sitter på Bo's Macbook. Dem är Fierce irl. Nice att jag såg smal ut på bilden.


When you love someone but it goes to waste

Det kända Coldplay citatet ur låten Fix you.



Rawr

Lovely Latino Princess

Jaslene. Den enda vinnare av Antm som jag gillat och hejjat på. Ska fortsätta glo nu. Med fetaost på burk. Yumm.

Det är inte det att jag inte gillar tanter. Jag gillar inte sura tanter.



Det här var dock en snäll och vacker tant. Bilden tog jag i ettan. Originalbilden är i färg och hennes ögon lyser turkost. Tyvärr är internet så dåligt så originalbilden blev mest läskig när jag laddade upp den här därför ändrade jag den till svartvitt.

When i say no i mean yes


Oui

Ja. Idag blir det hård träning. Den bästa träningen får man med en ryska som lärare. Kan inte bli bättre! Och idag skaffade jag mitt inpuls kort. YEAH på det. Ska bli fit for fight. Det kan ni ge er fan på.
Later on.

Inspiration

Rebecca skickade just inspiration till våran plåtning. Jag ska ställa mig bakom kameran för första gången!

My name is Lucifer, please take my hand.

Jag och Rebecca träffades idag på två Chai-lattes och lite shopping. Vi pratade om att göra en London-resa framöver. Antar att det blir 2011. Kanske skulle passa på tills London Fashion Week? iof måste alla mina pengar gå till Alanya, dock kanske man hittar någon löjligt billig resa till London på vintern. Det brukar det ju finnas gott om.

Barbour

Har hittat en beige Barbour jacka som jag är kär i. Vågar man spendera? Har spenderat i helgen också. Älskar att shoppa. Ska nog fota med älsklings Htc Hero, så ni faktiskt får se.
Peace

Samantha Style

Äter Guacamole på Nachos. Sjukt gott. Likt våran älskade Samantha. Blev sjukt sugen på Satc. What to do?

Stängda ögonlock

Är så himla trött, irriterad, less på skolan, inte på läxorna... skolan. Försöker bara överleva virrvarret med läxor och dålig planering som sker just nu. Har inte ens tid med facebook och antm lika mycket som jag brukar. Orkar inte laga mat ens. Usch, skönt att dra till Umeå imorgon. Ska shoppa skiten ur mig.
kiss

Men's Magazine

Tänk om man hade en swimsuit-body... det hade varit något va?

Back on track

Sorry. Jag kan nog inte ha en sådan smart hjärna. När jag fokuserar på planering av mitt hem, en weekend med tjejerna och skolan samtidigt så blir det nog kaos. Måste ha plats kvar för att dagdrömma också ju. Det är nog det jag tycker om mest av allt.

Biomys

Drar på bio med älskling.

My god damn hero


"Sorry" is not a time machine

Har varit lite dålig så bloggandet var inte på topp!
Nu gör jag vadsomhelst för att bara vara uppe... men ska upp tidigt imorgon. :-/
Sucks.

Arg,arg,arg..

Är så arg på Nellys.com.... förbannad. Frustrerad! Åh vad ska man göra med all ilska? Hatar allt just nu. Ville ju ha mina skor... så lät dom mig beställa ett par skor som inte ens finns!
Idol kl 8, nice.

My sons are out of control, my daughter can't find herself a man and my husband is in hell. How do you think im doing?

Americas next top model. Ledig imorgon, skönt. Kanske bloggar innan jag lägger mig. Jo jag tror det.
Peace.

SMIZE - smile with your eyes


Sharing the love

Vi måste peppa www.cyrelicious.wordpress.com att blogga oftare.

Statistics

Statistiken tar sig. Kul!
Sitter förövrigt i Helt klart Luleås vackraste sovrum (och renaste) Shit. Här hade man kunna göra konst.
Later on.

I love shoes

Klickat hem dessa  från nellys.com , får dem om ca 2-3 dagar. Wippie.

J'aime les chaussures!



.SE

Yes bloggenn ska bli hemsida. KLAMYDIA är inget jag direkt stoppat in i designen. It sucks.

You gotta know what you're demanding


Embrasse-moi


Kuchibiru o yomu koto ga dekiru?


Ni vet vart bordet ska stå

Kvällen har bestått av bastu, gurka och dipp och film med älskling.

buenas noche

Are you mesmerised?

Bad update/skön dag.

Reincheck!

Later

Myspys

Mysmys kväll! Ska nog springa ned och ta lite Naturell yoghurt nu... hmm bemästrar ju mycket när det gäller min hälsa och kost just nu.

Nippon no fasshon wa, gengo de wa naku, emo gengodesu

Ja som min rubrik: Japanska är ett mode-språk, inte ett emo-språk. Då vet alla det.
Det flesta modeller från www.chicy.se  är japaner/asiater.
Wich i love!

Révolutionnaire


Max-factor Mysteriet!

Jag har alltid undrat om max-factor modellen var Kahlen som kom tvåa i ANTM cycle 4. Fick veta svaret igår:
Sjukt lika.

Acne, the pretty one

Man önskar ju att sommaren stannade ett tag till... hade suttit lite .fint att få njuta lite till av detta års sommarmode

Im going to school





VENDITA. 350:-


Dessa skönheter kostar bara 350:- kr på www.nelly.com - i massor med olika färger. Ska nog klicka hem ett par själv. Har ju bara lånat Cy's hittills.

He will haunt you down

Nu har jag liksom blivit "officiell" om att jag har denna blogg på facebook, inför de jag känner. Även fast jag har haft denna blogg ett tag.
Busigt? :P:P:P

Är inte lika rolig i denna blogg dock. Aja det kommer väl i våger, jag kommer nog aldrig lyckas lura folk att jag är normal.

Im lost in the street im walking on

Godnatt.

Natthumor

Min sötnos vaknar och säger:
- Hur blev det med pengarna?
-  Vilka pengar?
Men pengarna på datorn...?
Åhh jag hatar när du pratar i sömnen... man vet ju aldrig om du gör det eller inte
- Men jag pratar inte i sömnen!
- Nähe, men förklara då vad du menar?
Han ler och skakar på huvudet och somnar om....
En rätt vanlig kväll faktiskt.
Buenas Noche.

Kichinto shita


Pas de modèle plus haut?

Det är nog inte bra för mig. Allt detta top model... Vackra kvinnor, vacker industri. Jag gör automatiska posér när dom fotograferas.
Drömmer mig bort och hamnar för en kort sekund i deras värld.
Sen vaknar jag upp och bli nerdragen av en djävulsminiatyr av mig själv som säger:
"Du kan aldrig bli en Top model! För det första, vad fasikars hände med de där extra 12 kilona du lagt på dig?! Och du är alldelens för rynkig under ögonen din ögon-petande maniker! För det tredje är du waaay för lat för att gå upp mellan 6-7 på morgonen för en fotografering. Och när du får dålig kritik, ska du gå och gråta till mormor då som vanligt? tror du för en sekund att det kommer hålla?"
Sen vaknar jag liksom upp till verkligheten och blir någon grad deppigare än innan för att jag bara tänker... patetiska tankar och har patetiska drömmar. Varför drömma om något som aldrig kan bli sant?

Fake it until you make it


Black and Maroon

Jag känner mig nere. Negativ. Hopplös. Allt som kallade hopp har lämnat mig. Inget känns vidare roligt, inget att se fram emot. Det känns som jag har gett upp. Jag har nog det. För jag vet att vad jag än vill, drömmer om, är det inget jag någonsin kommer åstadkomma. Allt är för jobbigt för min smak. Det började med att det var för jobbigt att ta tag i tvätten, klädhögen. Sen att göra läxan. Sen att gå till Ica. Nu är det ens för jobbigt att åka hem till mig. Det är för jobbigt att borsta tänderna på morgonen eller kvällen likaså också. Mitt i allt blev precis de enklaste jobbigt. Jag har verkligen fallit långt ner i avgrunden. Och jag vet mycket väl att när jag är där, kan jag inte dra mig upp till ytan på länge. Det har hände en gång. Sen dess har jag aldrig blivit samma person igen. Jag är ingen dålig människa. Jag är snäll, trevlig, respektfull, hjälpsam. Gör sällan någon nått ont alls (folk från mitt förflutna lär väl bli förvånade över mitt energiras). Jag har inte ens träffat mina älskade vänner på länge. Är det för jobbigt att träffa dom jag älskar nu också? Jag är ensam. Orklös. Livskraften har sugits ur mig totalt. Är det för att jag bara äter onyttigt? Aldrig tränar mer? Bara festar och röker. Inte ens det har jag haft nästan någon ork till nu. Vilket bara är positivt. Men jag orkar inte le längre. Jag kan inte räkna hur många gånger jag lett på utsidan medans min insida bara vill bryta i gråt och jag skriker högt, ja jag skriker högt till mig själv att jag måste sluta le. Sluta låtsas le. Sluta låtsas vara glad. Vem vill leva och känna att sist du log från ditt hjärta var... månader sen. Speciellt när det finns massa att le åt. Ändå känns inget positivt jag gör äkta. Inget med glädje.
Jag tappade fokusen nu när K kom och la sig bredvid mig. Ingen får se mig i sånna här svaga stunder som just nu. Det går inte. För att erkänna sanningen får en att känna sig så sårbar.
Det enda positiva med detta inlägg är att jag tror jag har en story till min novell-läxa som ska vara klar på onsdag, jag började just nu faktiskt.
Bonsoir!