Oh winter we got carried

Pluggar historian som bara den. BARA 3 sidor kvar till läggdags...
ne har inte tid med detta, natti

¨¨

Va händerrr med allt ocha alla.... Allah... HAHA
Finns sjukt mycket skumt folk iaf, jag diggar det inte så mycket nej.
Lyssnar på lite häftig musik. Ska sova snart. Är döende trött.
Pussbaiiiiiiiii

You go wherever you go

Hejhopp.
Igår var en trevlig kväll, mycket roligare än väntat. Vi började hos Cissi med vin och sen gick vi (emot min vilja) till The End, som inte var så kasst iaf... sen "efterfest" på max... haha klassiskt. Hade massa missade samtal igår märker jag NU. Bra.... förlåt allihopa.<3
Nu har jag nyss vaknat och jag har sovit på något konstigt sätt så har sjukt ont i nacken. Skulle ju träna med Nina eller/& Maria men måste avboka för seriöst min nacke är döende...:/
laterr

Down under





Tea Party

Haha wtf, kolla in den här va. *lyrics* smirnoffs reklam

Hemma i tryggheten

Ja så kan man ju verkligen säga. Har dock ingen mat i kylskåpet... och att gå till coop i 18 minus är ingen hitt direkt. Orkar ändå inte äta, eller vänta har inte ens pengar till att äta, hohooh. Skulle ju träna idag också. Men planerna verkar ju göra som dom vill.
Ska nog somna framför greys... så skönt!!
pusshei



Let's dance

Sitter i skolan just nu. Ska snart dra hem. Hade bara en kvarts möte idag... värt. Aja!

Give me fire

Ska se greys och kommer förmodligen slumra in....

Saknar min gamla blogg....

Kollade in på min gamla devote blogg. Saknar den lite! Men på devote har man bara falsk statistik. Enda anledningen till att man har ett visst antal läsare och kommentarer är för att alla där är statistik-slynor som vill ha många läsare... vilket är synd menmen. Nu vet jag att det är ett mindre antal men lite mer intimare läsare. Om man kan säga så?

Avatar&pigmé

Spinning/Core

Skulle på Spinning/Core klockan åtta. Men ojdå, Sonia är fem minuter sen så när jag ska just gå in till spinningen så ser jag att det inte är några platser kvar trots att det skulle vara det (snyltare!) så då bestämmer jag mig för att gymma i 25 minuter. Sen när jag möter Bosse och ska inta Core så efter en kvart så reser hon sig upp och går?! Jaha???? Ja då går hennes buss 5 i 9 så då gick vi... blev alltså 45 minuters träning och bara 15 mins core när jagskulle gå på spinning också.
Aja det gör inte så mycket, min kropp är helt död! Och jag är så otränad så Core var inget för mig. Väntar en månad tills jag tar mig an det igen.
Puss

Möte!

jag idag

Hittade en jättegammal bild också:
Ska LÄTT färga svart igen.

Men nu måste jag skynda, är 10 minuter sen pga av att skrivaren krånglade.

Lola

Vill ha Marc Jacobs boxen Lola... så himla... nice. Nu blir det Dexter sen sova...
puss

Tror ni jag vaknade i tid till pilatesen....

Nej är svaret. Jag vaknade kring 10 och var glad att jag inte sovit bort hela dagen.. tänkte att jag kunde ligga och dra mig lite till. Såklart somnade jag om och vaknade kl 12 då passet började. Jag är hopplös! Aja jag ska ju ändå på Zamba ikväll med Maria. Och imorgon ska jag och Bosse på Afro &/eller Yoga.
Strax blir det fika med Cy på roasters. Salladsbuffé och te. Det är vår grej.
Pussbaii

Tyra Banks panna

Äcklig bild. Men min panna är sjuukt stor på bilden. Vet inte om jag gillar det eller inte... Lutar nog mot gilla.
Det var iaf innan Allstar för ca en månad sen och jag, Rakel, Fanney, Matte, Peed och Karin förade lite hos Rakel. Det var mysigt. Borde göras om snart!

Vill inte tro att detta stämmer men...

...Gör det?

White winter hymnal

Jag hade tänkt blogga flera gånger idag. Öppnade Nytt inlägg men hade verkligen inget att säga. Inte idag. Låter ofast så från min sida. Men idag har jag bara blivit ännu en besvikelse för mig själv. Ska lägga mig snart. Ska orka upp till Pilates klockan 12. Jag ska gå själv... på inpuls... Nervöst. Men jag vill.. Ja det vill jag. Så jag ska.
Puss

I really fucked it up this time, didn't i my dear?

har hängslena. borde skaffa hatten.

And the night over London hey. There's no light over London today.


I don't wanna follow death and all of his friends


Fleet Fox är värre än facebook

...På att distrahera alltså. Facebook är ju den största källan varför jag (eller INGEN) kan komma till skott när det gäller pluggandet. Men Fleet fox... vackra... andliga... överväldigande...mäktiga låtar. Lite som Coldplay. Jag blir inte sentimental. Jag blir rörd. Inte på ett sorgligt sätt utan på ett mäktigt sätt. Vill inte stänga av. Men måste, måste ju fortsätta med det tråkiga dödliga livet bortanför Fleet fox's musik. Tyvärr.

Lantmys

Är på landet!

uppd. senare


Que faire si

Tänk om jag hade fått designa kläder...

Är inte direkt något stort fan av Lady gaga, men älskar många av hennes fotoplåtningar.

Länkar

Har lagt upp lite länkar till de bloggar jag läser. Kommer förmodligen att lägga till någon fler jag glömt för tillfället.

We'll try to keep it low cause there are spies in every corner


Godmorgon...

Blev skitsugen på cheesecake. Ska typ gå och köpa...
Idag har jag gjort en "progress" och bara sovit till 2... hann se en skymt av dagsljuset iaf. Men imorgon kommer jag vara helt okej! så då blir det till skolan och kämpa.

Idag är ingen bra dag

Ingen bra dag alls. Redan två Au pair familjer har nekat mig... de hade tydligen hittat någon redan. Korv. Och sen råkade jag sova till klockan 4 och missade hela skolan. Och Skola24 funkar inte. Vill inge mer. Måste verkligen plugga. Men vad ska man börja med?!
Dock mysigt att vara med lite vänner i vintermörkret. Imorgon ska jag träna innan skolan. Heido

Un:ik

Sitter på Un:ik på Porsön med en skål Nachos med hummus och salsa och Citronella te. 
Jag & Maria (Cy ville inte va med)

Oh no she didn't

Hej. Lite seg bloggdag idag... har vaknat, varit på möte (på min lediga dag!) sen tagit det lugnt sen blev det en konstig kombination med Max-mat med Maria innan vi pallrade oss vidare till träningen. Sjukt nice träning, älskar dans. Det var iaf megasuperduper kallt och mina ben förfrös till is. Hoppas på varmare väder imorgon. Blir ingen päls-jacka här inte!
Ciao

Säxy


AHMAGAD

Är superlycklig just nu. Gör affärer med Kristin (trots att man aldrig ska göra det med vänner MEN) och ska få köpa en systemkamera, vilket är greeeaat. Skulle kunna skita i att äta i en månad för att få en! Ska verkligen snåla nu. Är trots allt skyldig min käre vän Kalle pengar. Så det får jag inte glömma. Men vilken dröm om nu allt går vägen. Helt fantastiskt nice.


Mission: The Perfect Alanya-body

Jag ska börja träna imorgon. Har haft gymkort men det har inte blivit av att få någon rutin i min träning. Är aspepp! Imorgon ska jag börja med Zumba med Maria. Det är sjukt tungt eftersom man typ bara tränar fysik och teknik och ingen korregrafi direkt (eller vi kan den redan). Sen är det inpuls som gäller! Pilates, bodyjam och afro kommer stå på mitt schema.

Jag ska gå från det här:


+ 2 kilo typ. (Sorry Catherine Zeta Jones)

Till det här:


Plus lite magmuskler. Och jag drömmer inte nu. Jag vet att jag kan. Har alltid varit vältränad men sen en dag dog min unga pigga fettförbränning... mitt i allt var jag tvungen att träna extra mycket för att behålla vikten. Inte kul men sant.

Längtar sjukt mycket. Ska inte gömma mig på en enda bild vi tar i Alanya pga av min kropp!

Tjohej mitt liv ska nu bli great. Godnatt.

I love you little Fox


Nicole Fox

Som ett barn

jag vil bli

modedesigner
journalist
fotograf
modell
stylist
frisör
reseledare
kock


Hur ska man någonsin kunna välja. Och framför allt, hur ska man någonsin kunna åstadkomma?

Mysig måndag

Sitter och ser på south park och Kalle. Var hos Maria under kvällen och busade, Cy var också där. Vi pratade om Au pairen lite mer. Hon har redan hittat en familj. Det har inte jag... kan inte fara utan henne :/ Vi fick också massa kläder av Maria. Jag tog en skitsnygg I<3NEWYORK tröja. Mjaoo...




Yang

Skådespelerskan är sjukt vacker och karaktären Cristina är underbar. Hon är "the light" i greys! Vet att inte många håller med typ, men skitsamma.

Alanya och digitalkameror

Om jag fick välja att få en digitalkamera i juklapp eller alanya resan i vår så vet jag ärligt inte vad jag skulle välja... Nej, självklart ska jag utomlands med mina flickor till studenten. Men kameran då? Är trött på att titta på men aldrig få röra den dyra leksaken. Prutt är hos bosse, godnatt!

OH MAI

Min nya fina päls & Mitt nya "pannband" (eller vad säger man?)
känner mig så mysig

Paow, för en gångs skull. Håll käft!

Jag gillar Paow. Jag tycker hon är... 16 år. Jag läser hennes blogg medvetet. Jag vet. Men tänker ändå ha en åsikt! Det finns en anledning till att folk väljer att inte dela med sig med sina politiska åsikter. För att alla tycker olika. Och visst, folk borde bli accepterade för sina åsikter. MEN det kommer alltid finnas folk som misstycker. Det kommer alltid finnas folk som kommer att kasta ägg på Jimmie Åkesson för att de inte kan acceptera hans åsikter. I deras ögon är hans åsikter absurda. I hans ögon är ägg-kastarna patetiska människor, visst.
Men snälla människa säg inte att du beundrar Jimmie Åkesson och inte demonstranterna t.ex.
Jimmie Åkesson demonstrerar hela tiden, fast inte på samma sätt. "Varför?" Jo för att han har makt! De har inte civila människor som t.ex jobbar på Ica, någon mäklarbyrå eller veterinär. Han har makten att tala om vad han tycker varje dag inför svenska folket. Varför tror du folk demonstrerar för första början?! Jo för att dom inte har något annat sätt att uttrycka sig. Så beundrar du SD's Partiledare för att han kämpar för det han tycker är rätt så borde du fan se upp till "svennebananer" som är så rädda för att tycka. Glöm inte dem som tycker, dem som kämpar - även om de inte startar ett helt jävla parti för att kunna säga deras åsikt... Ingen ville lyssna på Jimmie innan han hade ett parti, nej. Varför tror ni han skaffade ett från första början? (så pass absurda är hans åsikter, tycker jag svaret lutar åt.)

Däremot får han gärna tycka vad han vill. Och jag är inte ett stort fan av Fredrik Reinfeldt. Detta inlägg handlar inte ens om SD och vad jag tycker om deras åsikter utan detta handlar om principer.
Man beundrar inte någon för dennes åsikt utan att hålla med, så länge man inte beundrar allas åsikter utan att hålla med.

Hoppas att alla förstår min poäng när Paow säger att hon absolut inte är Sverigedemokrat - även om hon hellre vill att dom styr Sverige än moderaterna.

No judgement. Bara ännu en åsikt.

Halogen

Så det var alla ego-bilder från mig på Halloween. Tänkte få det överstökat så...
Greys anatomy next. Sen sova.

Min hjärna går på högvarv

Hittade en källa i min hjärna. Att skriva ifrån. Och när jag väl har inspiration av något. Då får jag fan inte sluta.

Nothing but lovely

Livet är inte förutsägbart. En person kan vara det. Men endast baserat på dina val. Men livet har sin egen väg. Du kan påverka livet. Men inte bestämma. Sant eller inte? Jag vet inte.

Like a princess

Halloween.
Jag frågade Anders och Karin vad jag skulle vara på Halloween. Jag frågade Prinsessa eller Djävul? Anders tyckte Prinsessa, för Djävulen var för likt min personlighet. Det var lite för uppenbart. Att vara prinsessa skulle lura folk att jag var mycket godare än vad jag är egentligen...

Same old weather, same old people, same old exes and same old stories This shithole is driving me crazy i really need a prisonbreak

Använder denna rubrik återigen.
Paris, je vais bientôt et j'espère que vous me recevoir à bras bienvenue. J'espère que c'est avec vous je fais partie...

Hihiiii

läs inte min blogg då snorunge

Allstar

En bild på mig, Karin och Rakel från nån helg sen på allstar såklart.

Devenir fou

Har tänkt köpa sånna här lösögonfransar flera gånger... de är ju så sjukt coola. Ska nog använda dem i någon photoshoot.
Imorgon ska jag köpa en kalender! försöka organisera lite.

Lost in translation

Så känner jag mig just nu. Imorgon är första skoldagen på länge! Har höga förväntningar av mig själv. Att ta tag i mitt liv. Plugga, städa, rensa kylskåpet, handla, beställa bäddmadrass... what else? vill ha en inkomst. Men det är lättare sagt än gjort. TRÄNA. Sen när jag lyckats med allt de där så kanske jag förtjänar något bra, någon lycka (fast pengar går också bra).
puss

The End

And thats the way the story ended.

Påminnelse

* Rwanda
* Polsk politik
* Tidig och nordisk medeltid
* text, prov historia, textb????????
En liten lista till mig själv. Börjar nu högst upp och radar ner, har ingen aning om de understrukna dock, fuckfuckfuck.

So Patty calls up the cops

Hurricane är så sorglig.. :(

Just open up and sing

Hallo. Lyssnar på underbar musik. Njuter till fullo! vad hände med plugget? kommer faktiskt inte ens ihåg alla mina läxor. Så många är dom :) det tar ju fan aldrig slut det här....
Har iaf köpt en pälsjacka typ i... fredags? var på stan med Anton och fick nån inpuls efter han dragit. Hahe. Iaf så var jag på bio igår med Kalle. Såg den här facebook filmen. Den var inte så bra nej. Blev sjukt mätt på popcornen också, så mådde illa hela tiden nästan.. Ja, är ju ledig idag och imorgon också.
sigh no more //// mumford and sons
mysig låt.

STUK

Halloe. Madde fyllde år igår och vi var som sagt på stuk. Trodde det skulle vara mer speciellt, varför vet jag inte. Var som vilken krog somhelst! aja hade ändå trevlig faktiskt! Är på middagsbjudning hos mina päron nu! Sen ska jag till Antwon.


Lillan nästa

Hej. Är klar för att hoppa på bussen med Karin till Lillan och lyssna på skön musik! Inte mer än så var det!


Blev inga normala MEN men tjabbatjenaheido

Relaxar

Åt dolmio, hämtade lillebror på dagis, NU lägger jag mig i bubbelbadet med en badbomb... heido

Oh what a sunny day

Eller inte. Det är gråare än gråast ute. Har vaknat nu hos mina päron, tänkte göra lite Pasta med Dolmio och sedan lägga mig med en badbomb i jaccuzin. Life is good i guess.

Pussbaiii

Lite Dior rikare...

När mamma räckte över det försa Dior-läppglanset/stiftet blev jag överlycklig. Jag har länge gått och vandrat och kikat och dagdrömt om ett fint, ljusare lite rosa läppglans från Dior. Men som sagt, läppglans över 300 kronor...
Så lyckan var ju seglad efter det läppglanset. Men neeeeehejdå, sen får jag ett Clinique läppglans, Nouba och Estée Lauder läppstift. Och det räcker inte med ett Clinique bath lotion till utan nu kommer det bästa av allt: J'ADORE DIOR PARFYM!

Bara för att hon aldrig använde detta... Jag kommer sova gott! Fick världens bästa godnatt saga också av mami "ja... det där var ju bara en del, har säkert massor jag inte använder som du kan få"...mmmmmhmmmhhmmhhhh...
godnatt<3

Ska lägga upp bilder sen, inte bara på smink utan massa annat kul också. Madde har nämligen med sig sin systemkamera upp hit så det finns väl massa bus på den.. eller mest kamera-rapes av Anton och Jens.
Wha'evah.

Puss

Solo Slummerparty


Jag just nu.

Kom på hur man använde mina pärons webbcam på datorn. Kul att jag har samma dator fast utan cam. Aja den var helt bra ändå. Är iaf klar för sängen; avsminkad och nyborstad!

Men ska smsa och datanörda mig ett tag till, ciao.

Hemma i tryggheten

JAMENHEJ. Sitter hemma hos mami och myser framför tv:en. Ska fortsätta det också för resten av kvällen. Nice. Pussbaii

Trouble in paradise

Less på alla problem. Varför kan inget bara vara enkelt? ni vet.

Me suck

Såklart glömde jag att blogga. Mitt liv är lite kaotiskt nu för tiden. Kan inte vara i min lägga just nu. :s
Förhoppningsvis fixar det sig!

Iaf så lagar Madde mat åt mig och lillebror just nu (ja hon är uppe och hälsar på i en hel vecka)
det ska bli sjukt gött! längtar för är hungrig som få.

På fredag blir Madde 18 år, då blir det STUK... kommer bli LEGENDARY! jag skojar inte.

FÖRLÅÅÅÅT

bloggar snart!! måste göra en grej först, puss