love at first sight

Vet ni vad jag äääälskar med min blogg? Den är min, bara min och här kan jag uttrycka vilka känslor jag vill! Och det älskar jag. Jag förväntar mig liksom att när man på facebook uttrycker något som typ "dö hockey dö" så får man skylla sig själv för kritiken. Att här kan man faktiskt avgöra vilket humör jag är på till skillnad från facebook där jag inte ids skriva så mycket. Men nu lägger jag allt irriterande åt sidan och går och lägger mig och vaknar till en förhoppningsvis ny dag. En bättre dag. Där folk kan yttra precis vad dom vill utan att jag snappar upp det och blir förbannad, precis på samma sätt att jag yttrar vad jag vill här.

peace

rise and shine

HEJ. Det verkar som ju mer närvaro i skolan jag har desto mer irriterad och bitchigare blir jag. Jag ska börja bitcha om några bilder från Växjö som jag så desperat vill ha men inte vill ge med sig, jag börjar fundera om det verkligen är värt det. Sen vill jag bitcha om tjejer (eller "tjejer" rättare sagt) i den här världen som verkar tycka det är skitjävla roligt att man åker på studentresa innan studenten för man vill bli brun till studentdagen. Åh, hahahaha gud så roligt! Hur KAN vi göra så?! eller... hade haft mer förståelse om det var en kille som påpekade detta faktum.  Men nu ska jag inte reta upp mig på onödiga kommentarer. Ur något ont kommer alltid något gott. Jag kan ge mig f*an på att Erica sitter och garvar när hon läser detta, bara det är värt mödan! Nu ska jag hitta något som gör mig på bättre humör. Typ musik?  Jo, tack.

PUSS

pirrigt

Godmorgon. Beger mig ut och söker jobb då! *gilla*

mer gräv


the only one

Jag verkar vara den enda tjejen i hela Luleå som anser en prålig studentmössa som ett slöseri med pengar? . Nej men seriöst, 600 kronor för en studentmössa? Sparar hellre pengarna till en ljuvlig Ida Sjöstedt klänning att ha på studenten. Jag ska nog inte ens köpa en utan bara låna Kalles eller nåns, för på honoms står det ingenting. Jag ville ha Eko-mössan men den  är slut nu eftersom jag är lite sent ute. De andra är för pråliga för min smak med alla guldtexter, guldlinjer, silverknappar och allt vad dom hittat på för att tjäna pengar. Hell no, imma do it the old school way. hehe.

Ciao

lejonkungen


Hej. Ser lejonkungen med Lillebror och Kalle. Mysigt! Vi har tagit bilen hit och kommit med fika, så himla gott. Har dock lite dåligt samvete eftersom de var innan växjö jag promenerade runt sjön sist... det är ju så kontigt väder, för kallt för joggingskor och för varmt för snowjoggers. Hmm.

På återseende käre blogg!

love

there's nothing easy about it

Nu börjar det bli middagstid. Men idag har jag inte haft matlust. Eller ens stiga-upp-ur-sängen-lust. Usch, helt död efter resan. Sett sex and the city the movie. Blir det andra resten av kvällen? Johå. Komma med något roligt? Justja, hittade mitt pass!!! betalar resan i veckan. Wiho, värmen here i come.

crests of waves

Car, curage? Haha! Godmorgon allihopa. För min del iaf. Jag menar, jag har allvarlig sömnbrist i en hel vecka, så det var dags för mig att riktigt sova ut. Fett värt iaf. Det är lite brist på bilder i min blogg, jag vet, jag har tappat bort min batteriladdare till kameran. Men ska städa snart så då hittar jag den. Senare idag har jag inte så mycket planerat förutom att ta en joggingtur runt sjön, eller pw och plugga.
Ha en bra dag!

let me come home

Hejsan. Hemma i norrland nu va. Sänder kommunfullmäktige. Är trött. 1337. måste slänga ihop en radiolåtlista. Ciao
jag och Olivia just nu
<3

bye bye birdie

Hej. Nu är det sista dagen här i Växjö. Alldeles strax ska vi börja åka med Alvesta och sen mot Stockholm. Ska andas in Stockholmsluften så mycket som möjligt innan vi far vidare hemmåt. Är helt död, såå har inte så mycket mer att säga. Just nu iaf.

på återseende!

NEWYORK



Hej. Tyvärr är jag inte i New York. Har inte tagit mig längre än Växjö. Sitter på Issas laptop så snodde ba nån rubrik hon haft på sin blogg. Hihi. Är på en föreläsning nu. Nyss var det en riktig pudding som pratade. Men nu är det någon gammal gråhårig harrytomte-kopia så de blev genast inte lika intressant. Inte länge kvar innan vi ska fixa oss till galan. Sen vare inge mer, tack.

Ellen hälsar till er alla! Bonsoir


buse

Godkväll käre kvällsbok. Hoho. Just nu är det hårplattning på G sen sova. Tänkte ba slänga in en bild för det är liksom min standard. Ville ba upprätthålla den. Fine. Har shoppat en jumpsuit idag, svinsnygg från bikbok. Sen hade jag inte mer på kartan idag asså, än typ massa politiska åsikter när det gäller medias roll i samhället. Och det ska jag inte plåga någon med.

Nighty night.

same old same old

Hej bloggen! Pga av den otroligt långa tågresan så har fredagen på GRÄV varit lite seg. Men gud vad föreläsningarna var intressanta. Även om man var otroligt trött. Justja har jag sagt att jag är i södra Sverige på Journalistmässa för grävande journalister. Orkar inte berätta exakt för dom som inte vet. Men har träffat många kända journalister som Lena Sundström, Janne Josefsson och Robert Aschberg. Lena var otroligt vacker och helt sjukt smart och begåvad kvinna. Hursomhelst detta blir mest lite update för er som undrar vart jag håller hus. Alla bilder och mer roliga inlägg kommer antingen senare ikväll eller när jag kommit hem. För just nu är jag helt död efter resan så det blir bara dusch och fixning inför banketten imorgon sen sooova. I förhoppningsvis hela 8 timmar innan det blir en lång dag imorgon.

ciao

i would not catch any kind of grenade for you

Det ser ut som skit i min lägenhet. Alla kläder ligger på golvet. Och inte kommer jag hinna städa ihop det ännu. Om 40 minuter går min buss hemifrån till stan. Sen måste jag springa massa ärenden innan jag ska med tåget. Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte hinna äta ett skit eller ens köpa mat till en 13 timmars tågresa... 13 timmar tills vi byter tåg ja.

Men nu ska jag försöka hitta någon rolig outfit till mina nya röda hängslen (vill ha randiga också!!) och sen bege mig ut på stan i mitt första användande av fjällräven vårjackan. Jag kommer blåsa bort, jag vet.

Och så måste jag köpa ett läppsyl...usch, haha.
Hörs senare!

oh yes we did

Godkväll alla. Eller är det kanske godnatt? Det är ju förbi midnatt för gud skull. Vad gör jag uppe? Detta är bara en update innan jag ska sova. Som bilderna visar blev det Roasters häng med mina fina tjejor. Det måste vara jobbigt för er att läsa om hur jag går på roasters flera gånger i veckan och äter Ben&jerry varannan och tredje dag? hmm... haha nej men se det från den goda sidan! Jag får sitta på mina fik och väga 100 kg en vacker dag.

Hursomhelst, när jag var mindre trodde jag att man skulle ha tråkigare och tråkigare med sina vänner och oroade mig verkligen för det. Men vi bevisar vecka efter vecka att man inte kan ha roligare och att vi gör varandras vardag! Helt klart. Tack för ännu en underbar kväll men massor och skratt, skvaller, mode och filosofier på schemat. Allt från om det är roligare att forska om dalarna eller Charlotte Perelli till någons supertöntiga blogg. 

Vi har aldrig tråkigt. Och med det säger jag godnatt!

your body is your tempel


Hej. Det är matdagx på G i min lägga. Värmer snabbmat. Classy. Men vad är det för mening att fylla på kylskåpet när jag åker imorgon. Så spännande va?! Jag hoppas bara att jag kommer överens med dom som jag ska åka med. Jag har hög tolerans-nivå, tro mig, men på sistone har det bara blivit för mycket att "tolerera" och jag är rätt less på att knipa klaffen i vissa situationer. Jag och min stora käft. Så har det alltid varit. Men nu ska vi inte vara sådana, det kommer bli skitroligt.

rock on

studio

Varför har inte Sverige mer studioapartments/lägenheter? hur mysigt som helst ju. Sånna är ju populära i resten av europa och andra kontinenter. Men nejdå inte i Sverige. Lägenheten på bilden är Anne hathaways roll i love and other drugs.

peace

fast forward please

Kan inte längta mer tills h&m's conscious collection.
Nu säger jag godnatt, rätt tidigt men ska bli skönt att sova. Blir tidig morgon imorgon.

bonsoir


you are my sweetest downfall

ring: h&m, bälte: vintage, blus: urban outfitters

Hejhej! tänkte bara lägga ut lite bilder innan min födelsedag fortsätter. Nu har jag hål och megarelaxar. Så himla skönt. Ringen fick jag imorse av min sötnos.

Ha en bra dag!

58

58 dagar kvar baby.

Anyhow, är hos min sötisnuffibuffiboo nu. Äckligt gulligt sagt? Ah typ.
Ochh världens roligare misstag Märy råka göra på min fejja nyss, äh det var fan inte mer än rätt, tycker jag!

Idag har jag haft minikalas med släkten. Det blev varmkorvar och våfflor på min och pelles order. Mer än ok gott.
Fast nu ska vi nog käka någon mini-sen-middag.
Imorgon blir jag 19, vad ska man göra. Det blir romantiskt middagskväll @ moi efter skolan iaf. Gott.

Hejdå så länge.

sure

Hejsan. Är hos Märy nu med Bosse. Ska snart åka till mina päron där det blir lite firande :) kan inte fatta jag fyller år imorgon... har inte ens tänkt på det först nu! Aja, födelsedagar blir ju mindre roligare med åren det vet man ju.
Blev inte så mycket bloggande igår, hade alldeles för roligt med mina tjejer.
fortsatt trevlig söndag

godmiddag


Hej alla fina och glada. Fin lördag här uppe i norrland eller hur? Superfin! Har varit på stan lite och sen inte gjort så mycket vettigt faktiskt. Ska gå och handla middag strax. Blir någon god pastarätt. Hörs snart!
Pussar

roasters


Igår var jag och tjejerna på roasters som sagt. Tänkte lägga in lite fina bilder. Vi hade det supermys i hela 4 timmar. Men tiden går ju fort i roligt sällskap.

yesterday

Mitt ansikte ville bara inte, så det fick bli avhugget!
Eftersom allt är Vintage utom två saker så blir det inge priser här inte.
fortsätt trevlig eftermiddag

2



Nästa gång jag ställer mig på vågen så hoppas jag att jag har gått ned 2 kilo sen jag börjat motionera. Är det för mycket att hoppas på?

Drömbikinin - check!


Besällde denna idag. Hade inte kunnat va mer nöjd! Är glad att jag äntligen bestämde mig för någon. Har tänkt beställa massa tidigare mne då har nån av de andra alanya-tjejerna besällt den och jag kände att jag ville ha min egen liksom! Men nu kommer vi alla va snygga och fina på stranden, alla med en h&m bikini ;)
kiss!

Happy to represent

Vi möttes klockan fem och var klara klockan 8. Vem visste att det kunde vara så trevligt på Roasters? Ah men var härligt möta mina babes igen. Bilder kommer imorgon för nu är det läggdags!
-
Imorgon ska jag och Kalle ha myskväll. Sitter utmärkt för mig eftersom jag inte hade tänkt bryta kontakten lite med festandet och alkoholen (dom kommer sakna mig). Idag var jag iaf på Willy med Erica och Tove på vårat hål, och vad råkade jag se? TVÅ stycken nya Ben&Jerry smaker! Blev ba superdupersvinigtlycklig. Så imorgon ska vi se film och köpa både två att proppa i oss. Tack gud för din gåva.

THATS RIGHT.
Hörs imorgon.

Godnatt bilder


3

Dessa bakade jag kristin och Shilpi för nått år sedan, de blev för goda.

Hade tänkt blogga mycket mer ikväll men började må så fruktansvärt dåligt... så jag tror jag måste krypa kojs. Detta är tredje dagen i rad jag går runt sjön, på rad alltså. Ska gå varje dag. Var supertrött idag men gick iaf, detta är på allvar nu!! Håller på att välja vilka cupcakes jag ska göra tills på söndag. The big day - mot ålderdomen ja. suck, ciao!

49,50:-


HM

Min blogg är efterbliven, blir ba förbannad. Sprungit på stan ett tag, och nu kollat på h&ms hemsida, skulle just beställa men vill springa till affären och kolla där snabbt. Igen. Hehe, s¨vi ses väl och hörs snart. kiss

C

Allt med bloggen blev ba komplicerat. Så det får vänta tills sen.
Nu ska vi promenera runt sjön.
Heido

il n'y a rien de facile dans l'amour


Bloggar

Bloggar jag läser:

lisaplace
foki
angelicablick

Har slutat läsa de kändaste bloggarna, typ dessie, paow, kissie, osv. fjortisbloggarna med andra ord. Haha nejdå, jag insåg bara en dag attjag inte var ett dugg intresserad av det jag såg/läste = inget gemensamt.
lisaplace är en blogg med rätt dålig uppdatering men de är värt när de väl ploppar in ett inlägg. Foki bor ju i thailand nu så det är sjukt intressant läsning. Angelicablick har mycket bilder, bra bilder, jag läser sällan texten. De är en bra daglig dos av kändisbloggar va? Sen har jag ju dom i mina länkar också ju.

Idé

Har några bloggdesigns idéer jag kommer uppfylla antingen idag eller imorgon.
Känner ba att detta va ju för tråkigt.
Bilder från i helgen också då va?
Jo det blir nog bra.
Men först måste jag plugga till litteraturprovet på fredag.
Det ska banne mig göras.
Idag blir det ba plugg.
Trist.

A little bit of trust

Hej på er.
Inget speciellt sker.. ensemble snart.
Har förbannat ont, måste gå till vårdcentralen eller något.
Och har Hot flushes, klimakteriet kommer ju tidigt för en del.
Suck.
Inte på humör.
Ska lyssna på Lykke Li.
Heido.

En macaron tack

Hade suttit bra med en macaron eller två till lunch. Tyvärr är de nån veggogryta på skolan. Har skoltanterna börjat röka maryjane på rasterna eller vad händer?!
Saknar kött... eller en macaron då såklart.

try to spare you pain

Nu blir det att hoppa i duschen och sen sova. Bosse har ba packat och busat hela kvällen. TACK för sällskapet. Imorgon blir det tidig morgon, du vet så är det här, flera timmars förberedelse. Nej älskar det här, kvik är mitt hem!
Godnatt

Ohoj!

Hej alla fina barn. (HEJBAARN).
Är hos Bosse i viken, chill? ja.
Så vi tar det ba lugnt. Kommer blogga lite mer ikväll, i guess. Ciao!!

STUK


Cyrel, Mariaf och Jag

Grymt bra kväll det där!
Ett liknande objektiv hade jag velat ha.

Semlor

Nu ska jag äta semlor och sen fortsätta söka jobb, as usual! Kommer gå ut skolan med ig i alla ämnen bara för jag spenderar all tid till att söka dessa jobb... ah men det är något jag MÅSTE ha innan jag går ut!

HEIDO

ONE

Hejsan. Sitter hos mina päron och har just hämtat lillebror från dagis. Har gjort iordning ett mellanmål. Jag har faktiskt gått ned 1 kg sen jag började "träna" igen. De är väl bra på kort tid i guess. Ska bara fortsätta äta hälsosamt och träna. Mer hade jag väl inte att säga just nu. Förhoppningsvis kommer min blogglust tillbaka snart. De senaste inläggen har varit otroligt tråkiga. Sorry.

Ciao

go'kväll

Hej alla fina och glada som hänger kvar här på bloggen med en skör tråd! Jag har sysslat med nästan ingenting speciellt de senaste dagarna. Och det har varit SÅ skönt! Att skolan börjar imorgon gör ju inte saken så mycket bättre menmen. Ser framemot att promenera i det sköna vädret till skolan iaf. Och musiken är väl oftast rolig. He-he.
Har superduper träningsvärk i låren. Tog i lite för hårt då jag stretchade. Nu kan jag knappt böjja mig ned. Var ju stelare än jag trodde. Buhu...
go'kväll!
Promenerat på isen idag med maria och tog med mig lilla Sol också. Denna bild är dock från förra året.
later on

Open a window just to feel a chill

hejhej, sitter på bussen mot luleå nu! har haft den underbart skönt i umeå. ikväll ska jag hänga medmina girls! sen får vi se om det blir stuk eller inte.
heido

Such a rush

Min dag har bestått av:
lunch
dh
kortspel
citronmarängpaj
7 km powerwalk
ett lång badmys
musik
=
Coldplay – Such A Rush
Fleet Foxes – Isles
två nya favvolåtar. spec coldplay låten borrade sig rätt in i mitt hjärta. av alla år då jag nött och nött coldplay, så har jag aldrig hört den där
internet segar så mycket så nu blir det inget mer bloggande idag
ciao

Filmtips

Om någon vill ha ett filmtips så se The black swan. Den är vacker, konstig, hemsk och mystisk.

Vous êtes plus belle que je connaisse

Googla om ni är så losers så ni inte förstår franska. Nej skoja. Inatt har jag sovit 15,5 timma. Igår däckade jag redan halv 7. Så idag har jag mått bra och varit pigg. Gjort klart EN läxa nu. Ska börja med en ny snart men tänkte berömma mig själv med ett desperate housewives avsnitt.
bonsoir!

Well, holy moly me-oh-my you're the apple of my eye

Idag är det strålande solsken och 9+grader. Gilla. Så det blir en 4 km PW nu. Inte så långt, men bättre än inget! Får bara se till att inte blåsa bort...

salut

Hej hallå. Ganska ironiskt när jag loggade in på bloggen så stod det att senaste händelsen var: -blank- nej ingenting faktiskt. Och det stämmer ju. Har inte hänt så mycket här på sistone inte. MEN jag har faktiskt sökt jobb, och förbannar mig att jag hade fått jobbet om jag inte gått i skolan. Jobbet ligger i Umeå så det finns ingen omväg runt omkring det nej. Suck... aja idag har varit en bra dag, dammsugit och snart blir det promenad.
heido
fakesmilet