öh

hejhej här är jag klockan halv sex på morgonen. om fyra timmar ska jag upp och fixa saker på stan inför peace and love. får hoppas som fan att jag vaknar av mobilen då... hejdå.. godnatt... farewell...(?)


fill me with your poison

Hejhej. Sommaren är tillbaka i Luleå - applåderar för det... har iaf satt på mig shorts och snart ska jag och Erica cykla till läggan, sommarlovsläggan kanske man kan kalla det? Iaf vid vattnet och allt. Där ska vi mysa stenhårt. 

så, later

knock me right off my feet, hard to beat


sjukt längesen mina vänner!!

åh kommer verkligen ihåg varför jag älskade den här låten förut! varför har jag glömt hard-fi? helt ok bra band ändå.

you can run but you won't come far

hejsan. sitter och njuter av lite musik, ska göra en p&l lista hade jag tänkt? men... det finns ju som antingen en lista med artisternas låtar och sen en som man vill festa till på campingen. så två listor? nja, haha vi får se. 

ilandsproblem som vanligt.

there's a stranger in my bed

haha love it

kalas

redo för kalas!!

ggget it on

Godmorgon höll jag på att säga. Fixar mig lite och så för får snart skjuss, vi ska iväg och fira mami som fyller år<3
Ikväll blir det lägenhetsmys med Ekan och Tove, som vi har längtat! Även nåra dagar framöver. Ja, nu byter jag hem.
puss
studentdagen! jag och isssi<3

stan

hihi

jerome

Ikväll har varit en mysig kväll! Har sett So you think you can dance här hemma hos Maria och sen har va lagat lite nattmat och sett Red riding hood. Den var sådär, lite typ... konstig. Nu sover Maria och jag ska och hennes katt Khiara somna också hade jag tänkt. natti


all i do

Seriöst, sen jag och Erica var på stan och slängde pengar omrking oss har jag varit på svinbra humör. Hade en torrperiod med shopping innan jag tänkte att shopping ändå inte gör nån skillnad i mitt liv - men jag har lurat mig själv. Det gör mig jätteglad!! Och det hjälper mot alla negativa känslor. Men det är väl värt alla pengar i världen att vara lycklig? ;) hihi


gammalbild

.





all of the lights

Hej världens tråkigaste blogg.
Tänkte bara meddela jag lever. Har städ-mani så håller på som ett jehu nu. DET BEHÖVS kan jag lova.
Har spenderat hele dan med Räkan på stan, det var myys. Fick hem 2 shorts och 2 linnen. Fett fina, kanske visar sen. Hihi
hejdo

HIHI

Har hittat mitt drömjobb nu. Fett bra lön + utbildning innan. Ska söka nu. Ringa imorgon. Wish me luck!!!!!!!!!

blö

Tänkte först i stundens hetta skriva ett inlägg om allting och min version av det hela. Sen ändrade jag mig snabbt. Folk behöver inte veta allting om mig, det fixar andra åt mig lätt i den här lilla skitstaden. Eller tja, rättare sagt deras version av mig. Ångrar dock all energi jag la ner för att skydda de jag tycker om. Nästa gång jag möter någon på krogen som tror att dom vet något så blir det ingen vild diskussion om vad som egentligen hände, det blir ingenting. Tänker inte sjunka så lååååågt. Blir förbannad på all brist på respekt?! Jaha okej, så man blir ovänner, ingenting av det man hade betyder något alls nu eller? tydligen inte. Väx upp för helvete. Och nästa gång nån dömmer mig det minsta så ska de komma ihåg att jag vet mer om dom än vad de tror att jag vet.
Så nu ska jag fortsätta söka jobb i hela Sverige, förutom luleå då, och hoppas på det bästa!
ha en bra daag

you where always singing along

Hejhopp. Bloggen är död och vet ni varför? för det är studentvecka!!!! fett skönt. Om det kan bli för mycket fest så lär det hända den här veckan. Bara att härda! Imorgon är det bal för många och jag ska hjälpa klara fixa sig, sen blir det ännu en grym utekväll. Bäst att vila då..
ciao

kry

Hej. Till allas bästa så kan jag meddela att jag är frisk. Eller, nästan frisk. Supernära frisk. Och det är världens lättnad. Så är 100 snäpp lyckligare. Kom just ut ur duschen så ska slänga på mig något helt ok och sen dra vidare till min girl på bergnäset. Reunion med oss 4. Äntligen!!!!
ses

gråter blod

Det är svindeppig att vara sjuk. Detta är veckan före min studentvecka?!?!?! Och jag har legat hemma, idag, EN HEL VECKA sen jag kom hem från Turkiet. Är helt jävla sinnesjukt less på att vara sjuk. På fredag och lördag smäller det, frisk eller inte! Nu...nej, jag vägrar det här! VÄGRAR.
Hejdå