Nya skor!

Köpte nya skor idag. De är verkligen snygga! Synd att jag inte fick med deras snygghet på bild, visste inte hur jag skulle ta mig till. Men detta får väl duga antar jag. De har mer en sån där rak kilklack och inte klackar som är branta utan mer raka. Och så tassles såklart 

i'll scream it to the nothingness


CUTIE

"i told the world i was stabbed int he butt, but it was a papercut..."

Vi hade kunnat fara med vinden

Två bilder jag tog idag. *copyrightmärke* - titta och njut! själv ska jag fortsätta sjunga/plugga och skriva cv.

Disco inferno och Döden

Halloo. Lyssnar på massa awesome musik och skriver en krönika om döden. Det var väl allt jag ville tillägga just nu. Åh kan tillägga att jag åt 3 och en halv palt till middag! Duktig kärring!

Dark and cherry with no sense of humor


Ni vet vart bordet ska stå

Hej och godeftermiddag! Nu har jag nyss kommit in från en lång pw med min mormor! Är helt slut. Det är bara 1 PLUSGRAD här! Helt underbart! Dock blåste det så mycket på vägen tillbaka att det nästan blev lite plågsamt. Hmm.. jag undrar hur vädret i Luleå är, sol/icket sol? Nu strax ska vi spela kort och sen åka och handla för vi ska laga potatispalt till middag. Hur gottt är inte det?! Och imorse har jag ätit havregrynsgröt. Jag ska minst ha gått ned 1,5 kg innan jag åker härifrån om några dagar. Ikväll kanske jag promenerar till min moster och dricker te eller något.
Jag har kanske ett jobb på G här i Umeå. Och får jag inte det så har jag ett back-up jobb att söka. Så jag hoppas på ett heltidsjobb, då tar jag mitt pick och pack och flyttar till björkarnas stad efter studenten (synd att jag är pollenallergiker då) Skulle va otroligt jobbigt att lämna mina fina men ändå, jag kan inte vänta på att få starta ett liv! Vars det sker, spelar inte så stor roll (bara inte pite!!!!!)
puss



You can't learn the old crackwh*re upstairs to sit

Ingen idé för mig att blogga längre då jag suttit 4 timmar på en buss och haft hur mycket tid som helst att beundra naturen och tänka igenom mitt liv noga. Det finns många punkter i min personlighet som inte stämmer med en typisk tjej, men att vara tjejigt ytlig och analysera - det vet jag hur man gör som en tjej!

The life as a pornstar


Jag och Madeleine vakade en natt innan hennes flyg, bestämde oss för att göra oss fina och fota lite tillsammans, en tradition vi försöker hålla varje gång hon kommer upp. Det ena ledde till de andra och Madde testade mörk läpp-penna så då ville jag också de! Men det var INTE riktigt min grej (kan nån förklara vad fan min grej är då?) men de var roligt för stunden! Madde är gjord för glamourbranschen, riktigt snygg på det där Jenna Jameson sättet! Ja hörni, det var en komplimang, Jenna Jameson innan alla 1000 operationer :-)

Lips made of orange

Har äntligen hittat det där perfekta röd/orange läppstiftet jag varit på jakt efter rätt länge! Madde hade lite kontakter som jobbade på någon sminkbutik som fick massor med nivea-smink över. Så läppstiftet är från nivea! Jag fick bokstavligen talat sticka ned handen i en stor påse och ta vad jag ville! Så min sminkväska är uppdaterad om man säger så. Lyx!

The juvenile

Lägger in en bild jag tagit så jag inte får alltför dåligt samvete.
Visst kan kylan vara vacker ibland?

It's meeting the man of my dreams And then meeting his beautiful wife

Ibland har allt bara dålig timing (tajming?). Jag har dålig tajming. Jag är uppe alldeles för sent för jag har en lång bussresa att göra imorgon. Har jag packat klart ens? Nej. Hade behövt göra som Lynette i DH och ta ungarnas ADHD piller. The perfect housewife <3 La jag in bilderna idag? Nej inte ens det, men göre imorgon på bussen. 4 timmar till ingenting liksom.

hejdå och hoppas ni haft en mer spännande fredag än moi, puss

hej

Åh guuud, har varit upptagen som en gök (?) så jag har inte ens tid att ha dåligt samvete. Och nu mår jag illa också.. ska lägga mig ett tag, sen förhoppnignsvis kommer det bilder, för det ligger på lager liksom! poss

det är som det ska vara

Hallå vänner. Är nu hemma från svansjön! Lägger in lite bilder senare! Inte just nu, är helt slut.
Det var en fin uppsättning, men jag tror ändå att Jag, Ebba och Kalle (lite iaf) hade lite roligare än alla andra. Denna svansjön hade ett lyckligt slut. Vilket är synd för hade sett framemot att få se en ballerina dööö, hahahah. Nej men det hade varit intressant hur de hade satt upp det. Och Odile, den elaka svanen, typ log hela tiden, om det inte vore för dräkterna hade jag nog inte märkt skillnad. Men dräkterna var jättefina, man ville själv liksom klä upp sig som en ballerina.
Hmm kanske något att tänka på, ska ju på maskerad i Umeå... hehe.
Lat3rr

Svansjön

Hejsan. Idag har jag ju varit ledig som sagt! Har sovit alldeles för länge (vaknade inte nu iaf) och varit lite hundvakt osv. Nu ska jag ner i duschen och börja fixa mig till Svansjön som är kl 7. Hoppas det kommer bli lika vackert som jag föreställt mig. Vet dock inte vad jag ska ha på mig ännu! Paniik. Kan ju vara bra att se proper ut iaf.
ciaoo
kommer förmodligen att bli helt sentimental och längta tillbaka till dansen så mycket så det värker...

Nu ska jag se Memoirs of a geisha, ska somna in till den. Det är min absoluta favoritfilm! Jag älskar ju asiater, de är ju fan hur fagra som helst. Hursomhelst, så har jag länge gillat skådespelerskan och filmen är så bra som den kan bli nästan.
supervacker film.

Baby trashes bar in Las Palmas

uppd. denna video är gjort av en svensk som vill visa hur finska kvinnor är utomlands när de dricker sig fulla (y)

En hel dag

Ja då var det en hel dag sen jag bloggade. Sorry eller något sånt? Har bara inte haft tid, myst med Madde på junkön och nu är jag i stan och taggar BB. Nyss vart på tjorren, i mina joggers, (då har jag tagga myskväll på riktigt alltså) köpte lite godis och sånt. He-he. Skämms på mig! Har inget vettigt att säga... bloggar väl innan jag lägger mig dåva.
Hojj

Morgonfix

Hejhej. Nu har jag och Madde vaknat. Vi fixar oss nu eftersom jag strax ska till skolan. Blev Mysoutfit för mig (konstigt dåååå) som vanligt då. Vi vaxar mellan ögonbrynen också, haha! Man vill ju inte få unibrown...nej men det är bara omständigt att plocka alla små fjun ju. Sen måste jag ju härda mig tills jag ska på salong innan resan! hehe. Inge fjäsk här inte.
Min nya header?

Today's

Sådär lite chill ba. Mys! Nu ska jag fortsätta titta på BB sen ska jag och Madde hem till mig. Ciaoohh

HAHA

big black and bitchy "hej jag heter Sonia!"   HAHAHAHHAHA OMG, vi dooooog lite här framför soffan...vet inte om jag kan följa bb nåmer... hahaha!

Big brother is ON!

Hej. För första gången i mitt liv ska jag börja följa  Big brother! Nice, längtar faktiskt, har aldrig sett något sådant vulgärt program. Hehe, aja its on så höres senare!

Egoboost

Funderar vilken som ska bli min nya proffebild... heheeh, ilandsproblem här asso

Madelin

Madde är här nu! Madeleine alltså... så himla fett!!!!!
Jag och katten drog fram systemisarna det första vi gjorde..typiskt oss!
rawr på madde

Mina nya sommarfavoriter

Dessa ska jag verkligen nöta sönder i sommar. De är så snygga! Ska nog skaffa mig ett par i både blått&vitt. Kan man längta mer till sommaren? Nej!

Sminkdags

Sådär ja. Lite mer bilder från vår tjejkväll. Alltså, Cyrel är jättekreativ och duktig på skönhet och sånt! Hon jobbar ju för Herbalife också. Iaf så sminkade hos oss + att bilden längst ned är örhängen hon själv designat till sitt UF företag. Vi andra tjejer är helt galna i dessa och har beställt massor av dem! Jag har beställt likadana örhängen som på bilden + ett likadant halsband. Skitsnyggt!

Mer bilder från igår

Ja som ni ser. Vi gjorde ju smoothies och åt chokladpudding med bär. Åh älskar verkligen bär... sen fick Cyrel någon smink mani och började sminka alla! Haha, ni kan få se mig och Foppan sen, färdiga och fina! Vi testade mitt mörka körsbärs läppstift, det är nästan svart men ändå inte...
nu väntar jag på Madde, hon kommer hit snart, hihi, lycklig tjäj. Så tills dess lär jag väl blogga...

N.Ö.R.D


Godmorgon

Hej på er. Jag är vaken just nu men det känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst... har inte sovit så många timmar. Är hos Kalle i stan nu. Jag chillar bara och fixar lite bilder. Bilderna från igår ska jag lägga in, men inte nu, måste nog ta en snabb tupplur!
poss

Videoblogg


Jag och Cissi

Man hör typ inte vad jag sa i slutet, jag sa bara att Cissi var ostoppbar och nu var jag tvungen att slå av, det finns dock grymt mycket värre vidoes på Foppans dator än dessa... tro mig.

Det spårar!

Tjejkvällen spårar!! nu sitter vi här med smink över hela bordet...

Tjejkväll

Hejhej! är hos Foppan nu med Cissi och Cy. Vi har gjort egen smoothie, jättegod blev den! Nu har vi nagellackskaos på bordet.. Cyrel ska måla mina naglar grå! Hihi. Jag och Cissie har spelat in en videoblogg också ;) den kommer upp senare! Heidooo



Jag och Cissi

Alors on dans

Hejhej! Har väldigt bråttom ska med bussen till Foppan strax. Med mig kommer Cissi och Cyrel kommer senare! Har lagt över lite bilder snabbt men inte hunnit redigera någon ännu, så ni får två stycken ego som är oredigerade, hehe. Bäst för er att ni gillar det!
Håller jag på att lära mig alors on dans lyricsen (jag vet jättetöntigt) men behöver de för att fräscha upp min franska! Jag vet ju ännu inte vart jag kommer hålla hus i höst.
Nu måste jag rusa!
ps. ryktet var sant, Mon Cherié är i stan och vi ska träffas imorgon, längta<3 ds
igår

Tired

Hej.. blev inte alls mycket bloggande idag för min dag lev inte alls som jag tänkt! Men jag är nöjd ändå. Gick upp halv 7 till skolan, trodde att jag efter endast 3 timmars sömn bara skulle orka första lektionen och sen krypa hem under täcket igen men nejdå, jag klarade hela dagen! Fast det var leverbiff i skolan... tillochmed potatisen och brunsåsen smakade bajj. Hur kan man misslyckas med potatis liksom?! Hursomhelst blev det lite randomhäng hos Kalle med Simon och Cy kom också förbi. Sen drog jag till Foppan och vi åt mat, myste framför Törnrosa (vi båda somnade) och sen såg vi Sorority Row - Adrina från The Hills är med litegrann - ja, sen åkte jag hem! Kvällen slut liksom, jo spelade kort med Kalle och Ebba och nu ska vi sova.
Sådärja, en redig sammanfattning av min fredag. Nattibahatti folket!
det ryktas om att Madde är i hamn?!?!?!?

Wie

Jaha nu blev det andra planer mitt i allt. Som vaaaanligt. Gick iaf med i en hemsida där man får gratis skor om man samlar ihop nog med poäng, och det var faktiskt jättelätt att samla poäng! typ vara aktiv på hemsidan osv, gå med hääär http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=216

Solsken

Det är solsken ute... men jävligt kallt. Önskar att jag kunde komma med lite bilder som jag nyss tog, men kameran dog just när jag skulle föra över... trist. Måste nog hem och diska och hämta lite grejs! Så nu har jag lite bråttom asso för ikv ska jag till Foppan (ska dit imorgon med) fast ikväll ska vi plugga lite och imorgon ska vi chilla! Kan det bli bättre? Neeeeej,  Hejdå så lång!

COCO

jag är cool idag. Ny header, ser ni? Jo, jag bad Carl göra vadsomhelst tills min riktiga header kommer. @photoshoot med andra ord. Men det lär dröja några veckor, sen ska den ju gå igenom process med.
Men är i skolan som ni kanske ser, så det blir väl inte så mycket bloggande först senare idag!
ciao

uppd: tydligen ser man endast headern på "förhandsgranskning" vilket är feting störande men har suttit och hållt på med detta i en timme nu så tar en paus och sen har jag lektion. Det får alltså ske senare..

Mississippi Queen

Okej. Jag somnade inte. MEN ska sova nu, tänkte bara blogga om några skor jag har tänkt beställa
Sjutk sugen på de Blåa, Beiga och svarta! Men mest de blåa och beiga.
Vilka ska jag ta?!
Får sova på saken, tacksam för hjälp.
Puss!

Next time you're in London

Som ni kanske märkt har jag inte ändrat så den nya designen hänger med då ni klickar till andra sidor på bloggen. Men det fixar jag imorgon. Blev inte så mycket till kortspel. Jag och Kalle börjar alltid bråka när vi spelar nästan alla spel tillsammans. Vi rykte ihop efter de första 10 sekundrarna av vänd tia. Helt otroligt. Aja, ska nog sova.

pöss

Ge mig D-vitamin!

smoothoperator

I'd love to be Asian


He believes in a beauty

Halloo. Vet inte om jag är nöjd med min nya design... vet inte riktigt om den är jag? ah, det är inte så lätt att hitta en design som matchar ens personlighet!  jag får väl fortsätta någon annan dag för nu har jag håll på alldeles för länge med detta. Ska nog spela kort nu innan läggdags!

Cy och jag.

ps. den nya designen syns nog inte ännu det är därför allt ser jättekonstigt/rörigt ut, den syns bara för mig om jag går på förhandsgranska. Hoppas det fixar sig snart. ds

MAKEOVER

inte direkt, håller på att designa om, fan det har tagit FÖR många timmar. Ni fattar nog inte hur många bloggdesigns man kan ladda ner gratis, hittade ett lite fint som jag stoppade in på min testblogg: www.soniahelena.blogg.se <-- gillar det namnet bättre, men ids inte byta blogg, har gjort det 190320 ggr.
later!

Alabama, Arkansa, i do love my mum and pa but not the way that i do love you

Min mobil är urladdad och min laddare är hos Filip. Hoppas jag kan hämta den senast imorgon!

100 frågor

Övrigt
1. Fullständigt namn: Sonia vem vet vad
2. Ålder: 18
3. Vart bor du: kanske luleå
4. Bor tillsammans med: mig själv 
5. Husdjur: inget
6. Färg på ditt hus: typ lägenhetshus från 70-talet
7. När är du född: räkna
8. Klass: Mp3b
9. Vilket år tar du studenten: detta år
10. Något jobb: nej...:(
11. När ska du sova ikväll: efter den här listan typ
13. Duschat idag: aldrig!!
14. Kramat någon idag: jo
15. Pussat någon idag: sånt är ju äckligt
16. Vad har du ätit idag: köttigabullar och makaroner och sen köttfärssås och spagetti, hehe
17. Dagens kläder: tights och huvtröja
18. Dagens smink: inget, nada, nothing
19. Dagens sötnos: typ du
20. Dagens roligaste: något vid matbordet, kommer inte ihåg
21. Har du många vänner: nä
22. Hur många har du kysst: 178 st exakt
23. Vem kramade du senast: Kalle
24. Hur många har du haft sex med? för det svarar man ju på.
25. Hur många har varit otrogna med dig: bosse<3
27. Har du pojk-/flickvän: vad är det?
28. Vem pratade du i telefon med senast: jennifer :)
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod de: har haft av mobilen idag, har sånna dagar ni vet.. nej men den ladda ur.

FAVORIT:

31. Film: iingen aning. typ alla disneyfilmer och avatar är bra...
32. Låt: home, teardrop, human behavior
33. Mat: pasta, amerikansk hamburgetallrik, hotellfrukost, tacos relaterade saker osv
34. Dryck: isvatten eller te
35. Färg: svart
37. Stad: stockholm ofc
38. Land: vet inte ännu, Sverige kanske
39. Ämne i skolan: ensemble B
40. År?: 2011, helt ok faktiskt


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: tror jag tänkte på foppan
42. Personen du kysste: kanske en hemul
43. Gången du spydde: hahaha, de vet redan alltför många om
44. Gången du grät: vet inte
45. Pizzan du åt: igår åt jag en pizzabit hos mina päron (tisdag)
46. Gången du var i Göteborg: aldrig varit, buhu :(
47. Gången du var i Stockholm: augusti 2010
48. Gången du var full: i helgs
49. Gången du var hög: just nu... nej, typ aldrig tack och hej
50. Personen som såg dig gråta: vet inte...


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt: svart
52. Hund eller katt: världens lydigaste hund, annars en mysig kisse
53. Ute och festa eller hemma och mysa: just nu föredrar jag nog myset
54. Tv-spel eller Dataspel: tv-spel!
55. Singel eller upptagen: välj du!
56. Blind eller döv: nej :s
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: hahaha, hur gammal ääär den här listan
58. Ragga eller bli uppraggad: uppraggad isf, men de är ju rätt jobbigt det med ibland 
59. Big Brother eller Paradise hotel: PH
60. Svart hår eller blont: blooont <3 bara för att jag absolut inte kan ha det.
61. Blåa ögon eller bruna: blåa, bara för att jag har bruna
62. Choklad eller lakrits: CHOKLAD
63. Göteborg eller Stockholm: stockholm
64. Höger eller vänsterhänt: högerhänt
65. Coca Cola eller Fanta: cola
66. Pizza eller kebab: pizza antagligen, kebab är uschi
67. Randigt eller Prickigt: randigt
68. Älska eller älskas: båda två ju
69. Leva eller dö: leva?!


ANTAL:

70. personer du älskar: min familj och mina vänner
71. Personer du hatar: asså, jag syftar mot att aldrig hata personer, och jag har lyckats ganska bra ändå
72. Personer som sagt, jag älskar dig idag: dom som jag älskar
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: eh, vet inte
74. Glassar du ätit på en dag: 2 är väl rätt normalt under sommaren
75. Festivaler du ska på detta år: 3
76. Gånger du haft minnesluckor på: på vadå? jag vet inte
77. Gånger du varit hög: hur puckad är den som gjort denna lista? no no no no no time
78. Personer du saknar just nu: lillebror, mormor och madde
79. Gånger ditt hjärta brustit: aah, vet inte, ganska lagomt många ggr


VEM:

80. Vill du kyssa nu: megan fox
81. Ska du träffa imorgon: det återstår att se
82. Sjöng du senast för: vet inte, sjunger hela tiden ju
83. Hade du senaste en msn konversation med: ... kommer inte ihåg
84. Spelade du tv-spel med senast: Kalle nyss faktiskt
85. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: bosse!!<3
86. Vill kasta en sten i huvudet på: ingen!
87. Förtjänar att dö: INGEN!
89. Vill du sova brevid inatt: nån douche


VAD:

90. Gör dig glad: pengar
91. Gör dig ledsen: dåliga betyg
92. Vad vill du helst göra nu: sova... fast ne, äta hade varit bättre
93. Önskar du att du slapp göra: diska!!!!
94. Vill du ha nu: pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: pengar
96. Längtar du till: nästa vecka då madde kommer och alanya
97. Tycker du om dina betyg: nej för fan, dom suger.
98. Ångrar du i ditt liv: att jag degat mig igenom gymnasiet
99. Är det bästa som har hänt dig: min broder
100. Är klockan: 01.49

 

 

förlåt för den otroligt tråkiga listan.


miamore

Hejhej. Har faktiskt nästan inget på hjärtat faktiskt... men de kommer väl ändras ganska snabbt. Ska se himym och sen skriva personliga brev och efter det blir det little big planet, det är så mysigt! heido

Desperate housewifes sen sova!


Noliamässan och BB

Idag var alla 3:or på gymnasiebyn på Nolia i Piteå. Jag gick liksom dit med motivationen blööööhhhh jag ska fan inte plugga vidare nu asså bahhh naeee öööhhh - men sen när jag kom dit så tänkte jag varför inte ta några broschyrer om vad jag skulle kunna tänka mig att göra? Och det gjorde jag. Det slutade med att jag hittade min drömutbildning (nästan), min drömvolontär-resa och min språkdrömresa! Här är lite jag är intresserad av när jag slutar skolan:
  • Tv-produktion - piteå
  • Journalist - nya medier - piteå
  • Volontära i Indien i en försskola
  • Åka på språkresa i Paris i 10 veckor standardkurs
  • Au pair i Frankrike
  • Universitetskurs i Indien inr. Freds och utvecklings något, finns även i Ghana fast med Fred och miljö typ
Utbildningarna finns ju kvar. Däremot möjligheten att komma in... jag vet inte om det är den bästa ideén just nu, men måste man så måste man. Angående Indien innebär detta flera dagar av lära känna kulturen, yoga&meditation, kamelvandring + övernattning i Öknen, 2 dagars vandring på Himalaya. Fattar ni vad superhäftigt? Språkresan är sjukt dyr, lite dyrare än Indien så det är nog en dröm jag måste lägga på sidan minst 1 år. Au pair är min back-up plan om jag inte kommer in på något jag vill gå och inte fått jobb heller liksom. Då drar jag till varmare breddgrader.
Just nu känns Indien mest lockande att åka till Indien och volontära, meditera, äta stark mat, sitta på stränderna med en kamera/skrivhäfte och ba chilla... jag låter inte så sugen på volontärarbetet eller hur? Nej men det är jag! man får helt välja vad man vill arbeta med, hur länge, var då i Indien och varje paket man väljer A, B eller C har olika förmåner och scheman osv. Har bett om att få information hemskickat iaf.
Angående BB i rubriken så såg vi blondinbella föreläsa, woow, fyrverkier osv, nu var hon omnämd! alla andra körde på fb men jag ville smyga lite, *spännande*

En bild

En bra bloggare har mycket bilder på sin blogg...
Nej vem försöker jag lura, jag är då inte någon bra bloggare = minibilden!!

Sursonia

Fan vad glad man blir av att läsa min blogg då. Not. Hade iaf en supermysig alla hjärtans dag, vilket jag inte ens förväntat mig eftersom den inte är så himla mycket big deal för mig. Men det blev middag på Allstar och sen film och godis. Tack Kalle! Och idag utbytte jag och Lillebror alla hjärtans dag presenter. Jag vill bara ge honom allt han vill ha på ett silverfat!! Han är den bästa jag vet.
Madde i Luleå v.8 & sen drar jag till Umeå under lovet v.9. Kommer seriöst plugga ihjäl mig. Fett värt! Hoppas det blir lite varmare ute snart, måste dra igång mina promenader igen! Det är tyvärr omöjligt i Luleå 30-

Men jaha

Hej. Har varit en dramatisk helg. Har inte känt för att blogga. Men det känns okej nu. Imorgon är det skola, skoldag efter skoldag, och det känns som att jag inte kommer någonvart alls. Min energi går åt att orka vara i skolan x antal timmar per dag. När jag kommer hem är jag helt död eller tycker jag varit så duktig så jag förtjänar att vila. Och så maxas bunten med skolarbete på. Usch. Jag vill verkligen. Fattar varför det ska vara ett sånt jävla problem för mig att beté mig normalt. Jag menar, måste anstränga mig för att: äta nog många måltid om dan/rätt slags mat, sova på nätterna, gå till skolan.. ja och sen tar min energi slut. Det är ungefär vad jag spenderar min energi och tid på per dag. Patetiskt? Jag skulle kunna omvända min energi till att lägga den på typ skola, promenera, plugga, men vardera hade blivit obetyldigt liten mängd och jag hade inte fått i mig någon mat heller. Är jag utvecklingsstörd eller vadå?! Ja det känns ju som det ibland. Nu blev jag fett less av att prata om detta så ska typ gå och lägga mig dirr eller något...

Bah Vah

Helu... har nyss kommit ut ur duschen. Är leess som tusan, allt bara krånglar och allt är omständigt. Inte taggad för fest alls :( eller kanske lite... längtar efter Karin, vi ska ses senare ikv på äventyr, kvällen höjdpunkt yies! HERå

Original mind

Hej där. Igår sov jag hos Foppan, skrev jag det? kommer inte ihåg!  har blivit två stycken sleepovers i veckan med mina tjejer! mysigt. IDAG så har vi iaf promenerat på isen till stan, varit lite på stan och gjort bus ;);) nej men iaf så är jag hemma nu och städar och diskar lite. BORING. Men måste ju... fast jag vill verkligen inte. Hade kunnat betala någon för att göra det... anyways ska dra nu, det blir ju fest hos Filip ikväll! Blir en tvåhelgers... aja, bara roligt ju.
hejdooo

Hej





Samma bilder från i förrgår. Haha men är iaf hos Bosse i karlsvik. Foppan är här också. haft ett nice kvällhäng, + att jag hunnit plugga färdigt till redovisningen imorgon! KUNG JAG ÄR. Ja det var väl all fakta ni behövde för ikväll i guess?
pussbaj

Well, hot and heavy, pumpkin pie, chocolate cake and Jesus Christ


Ooups

Slutade hyffsat tidigt. Kring 2 var jag hemma. Då lyste solen så himla vackert och himmelen var alldelens klarblå! Bestämde mig då för att gå på en promenad runt sjön. Vad hände istället? Jo jag somnade och sov i 2 timmar och vaknar av att det är kolsvart ute... deppigt. Men ska nu plugga i typ 20 min sen ska jag promenera till bibblo och hyra böcker. Mysigt va? Hehe, behöver ändå en långprommis.

ciao

På skolan

Hej. Är på skolan. Gissa vad jag gör? Ingenting, vet ni varför? För det är så det är på media! iaf på mdk. Vi ska ta bilen till donken snart. Haha så himla ovärt tidsfördriv.

Dietist?

Det handlar inte om att banta sig smal. Men jag ska ha något slags matschema, vilket endast är för att om jag inte har det äter jag för sällan, tyvärr funkar det inte att kroppen blir smalare utan tar in extra mycket när man väl äter och lagrar det tills tillfällen som händer ofta för mig: att det går alltför länge mellan måltiderna. Äter oftast en ordentlig måltid per dag eller två. Så från och med nu ska jag äta var tredje timma. På morgonen, innan skolan, innan lunch, 3 timmar efter lunch och sedan middag osv. Ni fattar. Iaf är det ju inte måltider. Utan något litet, grönsaker (eftersom jag inte tål frukt) blåbärspuré och en hårdbrödmacka. Detta kommer leda till mindre portioner vid stora måltider och framför allt bättre viloförbränning (min är väldigt låg just nu). Plussa på promenader till detta kommer jag snart må mycket bättre! både psykiskt och fysiskt. Och lugna, tycker inte jag är fet, absolut inte men däremot otränad och lite ohälsosam. Följer jag detta så kan jag med gott samvete få dricka alkohol på helger och ta mig ett maxmål då och då. Vem vill inte ha en frisk kropp? Det gör en så mycket gladare!
Nyttigt men gott: Råbiff + äggula + linser, Omelett gjord på ägg&vatten + grönsaker, Blandsallad när du är sugen att smaska på något, Hårdbrödmacka med keso + valfri grönsak, Blåbärspuré (barnmat) eller annan puré när du vill ha sött men lågkalori, Citronvatten sätter igång matsmältningen, Grönt te.

Allt detta njuter jag av att äta och har inget problem att få i mig det. Då kör vi då!
Godnatt :)

Devenir fou

Hejsan. Lång dag, mysig dag ändå! Filip fyller 20 år idag så har varit förbi honom en sväng och hängt med maria och annat sällskap. Tog sista bussen hem! Ska käka något nu och sen försöka sova... Imorgon ska jag på bibblo och långa böcker! Saknar verkligen att läsa. Har inte gjort det på länge. Samma med promenera, det var typ 2 veckor sen nu. Måste ge mig ut imorgon! Men det är imorgon det, hejdddddå

Kittyguarding






Och så blev det bråttom...

Vaknat för någon timma sen, chillat... tiden gick snabbt och solen försvann ned. Jag som hade tänkt ta en långpromenad. Resten av veckan ska jag varje dag promenera och plugga något. Då kan festa med gott samvete till helgen. Hihi, nu har jag inte mer att tillägga eftersom jag ska göra mig klar, hörs snart!


Vintermys

Blogg.se stänger typ 24.00 i en timma för någon de ska göra, såå tänkte lägga upp min spotifylista ba snabbt för alla som vill lyssna. Mina nya låtar nederst är så grymt bra att jag själv har nött dom i flera timmar nu... ska nu se himym och chilla på. Är ju ledig imorgon!
vintermys

1hundred

Ingen film, det blev försent! Idag är det iaf exakt 100 dagar kvar tills studentresan, fick jag veta av Ellen. Tyckte det var mest deppigt... vill att de ska vara typ 50 eller något, max!

där hittar ni mig i slutet av maj!

Film!

Tjenare, ska se Shelter nu. Nice va? förlåt för den tråkiga bilden... ingen fotogenisk dag direkt. Lyssnar på Björk, hon har några diamanter bland många sandstrandsstenar. Vet inte om de var en bra liknelse? vanliga stenar hade liksom påpekat att resten av låtarna sög... vilket dom inte gör. Dom är bara...lite entoniga. Wha'evaaaaaaa.
Tog en läskig bild på mig idag.. eller redigerade den lite mörkare än vad den var från början. Född till tönt, sa ju det.
Ciao

Född till tönt


Home is wherever im with you

Lyssnar på Home. Är totalt förälskad i den låten!
Wellwell, trist dag på skolan. Musiken var helt OK, den är alltid ok. Vi kom ganska långt idag, vilket är skönt. Ingen press att vi har 3 veckor på oss att öva in 3 andra låtar nu när vi gjort klart den första. Puh. Stämmor är inte att leka med, dock låter det attans fint när alla sätter rätt stämma. Öva öva öva! Ska öva på "min" låt (sjunger lead) tills på fredag, vill liksom va redo fan.
Länkar en magisk låt sålänge: Massive Attack – Teardrop <---
bilder från idag kommer senare ikv.
puss

Godnatt!

hihihi

Seven

Hallå där. Har haft en sjukt rolig helg. Med väldigt mycket sovbrist (jag och Karin med våra äventyr..hihi) Aja men hursomhelst så är det därför uppdateringen legat på typ noll. Tänkte fjäska med lite bilder från ihelg?
Fredag:
min fina erica!

Tove blev lite för intim...


Jag skaffa en ny proffebild, hehe


Lördag:

Bitter tjej asso<3

Älskling!







På fredagen var det förfest med endast mig, erica och tove, men tro mig när jag säger att vi räckte till! Sedan gick vi vidare till kafelino, aja helt ok kväll iaf!
På lördag är bilderna från då vi fixade och drinkade lite hos Cyrel innan vi gick vidare till the end. Riktigt rolig kväll, VG+.
By the way så var bosse med hela lördag kväll men hon var kameraskygg, av någon anledning! well, jag har allt mitt material iaf.
Är sjukt trött, men ska fixa lite, kanske uppdaterar strax

Hot in heaven

HEJ!!! :D varit en fullspäckad helg...verkligen! Men har inte tid att blogga (förlååt, hehe) men ska göra det ikväll och ni ska få flera tusen bilder, Lovar!!!!!
hoho, puss

Ain't that a coolkittycat

Hellu. Tänkte bara berätta snabbt om min dag till alla med ett careface: Jag vakna, jag ledig, drog in till stan, gick på banken, åt lunch, drog hem, hängde med Erica, vi chillade hos mig medan jag städade ur mina hundratalsplagg ur resväskan, vi drack te, vi skrattade, jag slängde sopor, Erica gick hem, jag glodde lite serier, jag äta viktväktaromelett (muums), jag diska bara litegrann, jag städa toa, jag gäspa, jag sitta här. GODNATT!!



Facebook har ticks

Hela facebook verkar ha ticks, atm iaf. Sjukt less. Snackar med nåra coola katter på msn. Annars gör jag inte så mycket mer! Ska typ laga middag nu fast klockan är 10... min diet går inte så bra. Jag äter minimum på dagarna men sen på kvällen får jag hungersångest och bara måste ha i mig en normal måltid. Måste väga mig på söndag. Börjar få beach2011-panicattack! Haha vad löjlig jag är.
how i met your mother och mat nu, hejs

Slow Sonia

HEEEEJ! jag vet att jag varit himla seg på sistone. MEN PÅ FREDAG FÅR JAG KAMERALADDAREN!!! thank god säger jag bara.
förövrigt har jag inte så mycket att komma med, har shoppat lite så lär fota det, och i helg ska ut fredag och lördag faktiskt, haha var ju längesen!

Godmorgon!

Nästan... vaknade för en timma sen. Eller det var då jag steg upp. Är sjuk :( mår inte bra. Hoppas de går över till imorgon för det är ingne förkyldning direkt... Ah well, jag borde plugga nu. Verkligen. Lite iaf!
puss

Hank Moody in my heart

Karen: What would you do if our little spawn actually became, like, a rock star? 
Hank Moody: I would be really proud of her. 
Karen: You would? 
Hank Moody: And I would be there to help pump her stomach when she OD'd.

Ni får tycka vad f*n ni vill

MEN... jag har börjat med måltidsersättningar! en gång om dagen. Gissa vad ersättningen är? barnmat, hahahaah can you imagine? alltså det är ju sjukt töntigt själva principen men seriöst det är mycket näring och lite kalorier, vad mer kan man begära i en ersättning? Nej juste. Så tyck vad ni vill! Själv mår jag prima.

Magsjuk?

Började helt plötsligt må jätteilla... haha hoppas det inte händer nån olycka!
förövrigt är allt väl bra. Eller allt är långt ifrån bra men jag mår bra! just nu får musiken mig på andra tankar, och i helgen lär det bli alkoholen... Haha sjukt taggad! sjuuuuuktsjuuukt.
Imorgon ska jag "hem" och hälsa på alla, mysigt va? ja faktiskt.

Nyss

Kom just hem från en chill kväll med Anton och Pontus. Skulle säga hejdå innan dom drog till Spanien i gud vet hur länge dom blir borta. Ja det smärtade lite att krama Anton hejdå. Men har nu i polare i Spanien (gratis boende;););)) så helt superdepp kan jag ju inte va! Men kommer sakna honom iaf, kanske festerna med hela gänget också! Påvägen hem gick vi förbi coop, köpte milky slice och LOKA päron. Så ska smaska lågkalorier framför How i met your mother. Cya bitches!!!! (menåhnej)

I've lost the use of my heart. But im still alive.

Kristins klädhängare! Hon hade massor med fint att bläddra igenom där. Vill ha precis likadant.. frågan är vart de ska få plats?!

Word

What do you call guys who makes jokes about women being in the kitchen? Single.

Efterbliven

Hej. Idag är en såndär natt då jag inte kan sova. Det går bara inte. Har haft en sjukt deppig dag. What for? Vet inte. Känns som att jag är efterbliven på något sätt!!!! Försöker kommunicera med människor men ingen fattar ju vad jag säger/menar... suck. Egentligen inte bokstavligt, tycker jag har kunnat föra ganska normala samtal idag (kallade Heinz ketchup för Heineken ketchup, oops.) Men dom jag vill ska förstå mig när jag når ut gör inte det. Och har iiingen aning hur jag ska fixa det här nu. Säger som i Svanprinsessan (hihi): det är inte som det ser ut!!. Orkar inte tynga ner bloggen med detta ju! Det är ju alltför tråkigt och långsökt.