Champagne och Oceans and stream

Snart börjar väl firandet antar jag. Jag är inte ens färdigfixad.... åh trögt. Måste platta håret. Och det är inte lite hår kan jag meddela. Älskar Oceans and stream låten av The black keys (hoppas ni vet vilka assah) ne men har lyssnat på den hela dagen. Lär väl fortsätta imorgon. Grymt god mat och dryck står på schemat, sen har jag faktiskt inget annat att erbjuda...

Ska äta japanskt imorgon förhoppnignsvis, åååh det är det godaste jag vet.

Gott nytt år!

Gamla bilder....

Hej. Idag är sista dagen på året 2010... tänkte köra lite blandade bilder från året men sen så är jag ju i Umeå så har inga bilder här utom riiiiktigt gamla.. ja ni får väl se själva.


Haha... jag tror jag var typ... 11-12 på första bilden. Fast jag såg ut som sju. Och på andra var jag definitivt 12 iaf.

14 år

2007 var det där... då var jag 15. Ganska drastisk skillnad, haha.


2008, sommaren efter nian... haha vad fan jag var ändå 16 år va?

Ja och ni vet väl hur jag ser ut nu...

Nu ska jag nog ta en långpromenad med min mobil (musiken). Det är ju trots allt "sommar" här. Bara 6 minus. Vilket är lyx om man bor i Luleå.

puss

Umeå imorgon!

Har ni tänkt på vad bloggar är värdelösa egentligen? Man kan skriva vad som helst, ljuga, tala sanning, ingen vet egentligen... det måste vara det sämsta sättet att visa sin personlighet på, visa vem man är. Älskar dock att läsa dom jag redan känners bloggar. Eller är lite nyfiken på. Det är kung.
Imorgon far jag och Charlie till Umeå. Sjukt nice. Ska träffa mormor osv. Saknar henne galet mycket. Kommer där att färga håret, klippa, fixa och trixa ni vet. Shoppa... plugga, smsa med min nya phonie, leka prinsessa. Sånt där ni vet. Justja, nöta sims 3 hos min moster. Gosh, kan inte vänta, längtar sjukt mycket!

Pussi

Sillisar


Kate Moss
Hade kunnat tänka mig att kanske operera en bh-storlek större. Men inte mer än så. Jag vill inte att det ska se för onaturligt ut... jag tror inte det hade hjälpt mig eller mitt självförtroende så lika bra att låta bli! Fast å andra sidan, om man har pengar och tillfällighet, why not?
Inte som henne kanske då...
Eller henne för den delen... vi alla borde lära oss av Kissie. Hon skaffade melonerna hon alltid ville ha men nu ska hon operara om dom?...
Är iaf less på alla moraltanter som ska härja kring detta. Är man nöjd med sina bröst BRA, skitbra för dig, go girl! Men det finns ju dom som inte är det eller föds med kanske inte perfekta bröst, så låt dom operera sig för fan, och går det fel så är det deras val från början.
Hejdo

Ny phorre

Det blev Nokian C3! Är nöjd... ångrar mig inte. De flesta hade nog valt en Htc smart med touch och allt men inte jag! Har aldrig varit mycket för moderniteter antar jag... aja allting känns bra, för första gången på länge! Har läget under kontroll om man säger så. Har lite skolsaker att fixa men förväntar mig att det löser sig.
rockon

What to do?

Kan inte bestämma mig... Nokian är egentligen dåligare, och utan touch. MEN den är snygg och har bättre batteritid och musikegenskaper. Htc smart är i över en bättre mobil. Fast inte lika söt och touch men med sjukt många kvalitéer som nokian inte har...
GASH...

Mobilis

En nokia c3 eller en Htc smart blir det, ska googla lite facts nu och se vilken som är bäst. Pussbai

Hej hopp

Hej... äter palt. Hehe. Ska snart fara med Kalle och Ebba till storheden. Kalle ska köpa en 42,tums, Ebba en säng och jag en mobil. Tror jag köper en cerise-rosa nokia... den är säkert inge bra med gode häftig och händig. Eller så blir det en HTC smart... vi får se.

 

Inga bilder på dennna dator men skriver snart, pöss


Holy bananas

Trodde olyckan och jag var väldigt bra vänner redan. Visade sig att han inte visat sin verkliga sida ännu. Bra att se sanningen förr eller senare. Vill bara vara barn så länge som möjligt... men det skeppet har väl seglat.
Ska sova nu med min pruttis
Lång dag imorgon.
Puss

Oh thunder in my heart


Haha!

Hahaha, bra avslut det näst nyaste inlägget hade? "Och på söndag" *slut*. Jag kommer ihåg nu att jag blev avbruten av något och råkade nog publicera ändå... kan fylla i vad jag skulle skriva: Och på söndag ska vi på ett löjligt dyrt men gott julbord utanför Luleå någonstans på nån herrgård. Mina päron bjuder mig och mr.X"

Något sånt löjligt skulle jag skriva. Ja de handlade om julbordet iaf som var suupergott. Speciellt fisk-rätterna, verkligen supergott.
Hoppas på lite sånna upplevelser imorgon. God jul!

Julglitter

Hej ni som fortfarande hänger kvar. Som ni ser har jag typ gjort en vanlig design bara. Ska fortsätta mer när det finns tid och ork. Bloggen är inte så jätte prioriterad just nu. Imorgon är det iaf jul så snart ska jag till mina päron och spendera natten. Jag har så sjukt mycket julklappar... kommer förmodligen ge mer än jag får, MEN det hör väl till när man blir äldre? Kommer ihåg för inte så längesen fick jag av allt och alla men gav inget tillbak. Aja... hade inget vettigt att skriva, skriver snart igen.
puss

Jordgubbar

Har ätit Pannkakor med jordgubbar och blåbär och grädde till idol! Varit en jättemysig kväll med min mys. Nu har vi lyxig glass kvar och massa med ps2 & ps3 nöt hemma i min lägenhet. Som jag nyss städat... Jag är bäst. Hihi. Sen imorgon ska jag hänga med min favvo-Cyrel, som jag saknat som fan förresten! Och på söndag

Rymdbloggen

.............. nej men .... aa, oseriös blogg. vill deletea, oooops! hehe. ska sova typ godnatt

Spårar ur

Har bytt design, fixat, trixat... tror ni det syns? NEJ. har jag väntat några dagar? JA. syns det nu? NEJ. håller på att fixa något annat. denna blogg är soon förkastad och trashad. usch och fy vad less.

Merveilleux Vouge 1


It's in the sun i feel alive

Förhoppningsvis (om allt går som det ska) kommer jag åka till alanya i vår och grekland i augusti.
alanya
greece
Från stället vi ska bo på kan man ta en tur till välkända santorini (thank god).. där bland annat mamma mia spelade in, hihihhooho. Nä men har alltid velat åka dit faktiskt.

I know

Hej på er. Jag vet... jag vet. Jag är sjuk, vilket suger ganska hårt... aja de är top model på tv. Typ det jag ska sysselsätta mig med. Och blogga lite mer såklart.
Pusspajj

Sassy






47

mmh sooova.