LADANANA

Jag och foppan<3

My girl, she has such a beautiful face

Hej... har typ massor att blogga om, verkligen massor! MEN eftersom batteriladdaren till min kamera fortfarande är försvunnen lär det inte bli så. Så har inte lust att blogga när jag hade kunnat ha massa bilder... åh hela dagen har varit fail.
Har iaf handlat lite yoghurt, tortellini tills imorgon middag och polly. Hehe hejdåååå så länge

Igår

Igår var vi på allstar som ni kanske förstått. De var roligt, tråkigt, tröttsamt och spännande på samma gång! De var roligt för våran älskade Cyrel fyllde år! ♥ Vi var ett härligt gäng och de var ju roligt. Lite tråkigt att Cissi var tvungen gå hem bara för att en del människor har supit bort alla hjärnceller. Det är egentligen hemskt att sådant ens är möjligt, ja men bevisen finns ju runt omkring om oss så vad ska man tro? Hursomhelst så var det tröttsamt för jag var alldeles för nykter för att ha kul på Allstar från klockan 8 till klockan 3 på natten. Nej det funkar inte. Och spännande för vi spelade roulette och jag vann mycket sen förlorade jag allt. Haha men sjukt roligt spel ändå. Funderar på att bli spelnarkoman där. Har Allstar öppet på vardagar?!?!??!
hihuuu.
jag vet att man inte lyssnar till det när man är tonåring, men man vet faktiskt inte allt, även om man tror det.
En liten notis bara till alla er som känner er almighty ;)
ses sockan!

COUGAR


Allstar session 1


Back in town

HEJ. Har inte direkt lämnat stan... men shit har haft en fullspäckad helg känns det som! Lite bilder som bevis?
Ja som sagt lite suddiga och ofixade bilder för har inte lärt mig så många inställningar ännu. Men det blir bättre med tiden!
Senare lägger jag upp lite festbilder från Allstar. OKi?
Ses då, poss

Sleeping time!

Ja, nu är jag klar. Tänk att det ska ta 2 timmar för mig och mitt krull att tvätta håret, kamma igenom det, torka det och platta det. Och då gjorde jag allt slarvigt! Jaja... sånt är livet. Ska läsa några historiasidor sen sova. ROLIGT LIIIIV. Nej men ärligt, jag klagar inte.

Tiden rusade iväg!

Men hallåå! Nu hinner jag inte alls plugga lika mycket pp jag hade tänkt mig. Klockan är ju 10 förfan? Måste duscha + torka håret + platta håret... usch vad jobbigt. Ids ba inte se ut som en risboll när vi uppträder imorgon, ser ju alltid ut som de i vanliga fall iaf. Så det blev inte lika mycket blogg, serier och plugg som jag hade tänkt för nu ja nu är det dags att hoppa in i duschen!
Ciao

Words of expression that you cannot tell

Hejsan fina och glada. Sen sist har jag käkat lunch, pluggat nåra timmar, åkt in till stan igen, åkt till Sjunne och övat på alla låtar imorgon... är feting nervös faktiskt. Brukar inte bli det först jag står på scen.. då failar jag alltid (pepparpeppartaiträ) hoppas de ordnar sig. Ska iaf mötas imorgon halv 8 på morgonen, shiiit. Hursomhelst så gick jag från lulsundet till stan så fick mig en liten prommis iaf!
Vi kör en oldie idag igen! imorgon kan nästan helt säkert säga att ni kommer få newbisar, och bokstavligen newbies, imorgon händer det!!!

Hey girl heeey

Hahaha... hej. cheesecaken var ljuvlig btw.

Men nu måste jag rusa, är jättehungrig. Har pluggat i två timmar i PP. Nice va? Duktig tjäj. Aja måste äta nu och försöka hinna promenera nåra km innan vi åker till stan igen...

puus


Inväntar cheesecake!

Sitter och väntar tills cheesecaken är klar... hihiihihih

Klar för matpaus!

Hej... förlåt idag är ingen rolig bloggdag asså. Men så är det när man inte är på sin egen dator. Men ska kanske fota lite senare så får ni något att glo på medan ni ska sussa er till sömns. Hehe. Idag fyller Anton år, GRATTIS!!! firas på fredag, jeepp. Sen på Lördag blir det VIP rummer på allstar. Awesome. Menmen nu har jag pluggar klart min uppgift, så blir matpaus och sen tillbaks till plugget. Mpr blir det då.


blöööh

Prommis

Hejhej. Har nyss fikat. Nu ska jag ut på en promenad. Denna gång utan spark men med musik. Någon av hundarna får väl följa också. Nu är det mörkt... så lite läskigt är det väl. Men motion är viktigt!

laterr


Sparktur!

Hejhej. Bestämde mig för att följa med till landet. Fast det är skoldag, men det visade sig att allt jag hade på skolan skulle jag kunna göra här. Så great på det! Iaf så har jag nyss varit på sparktur med Lisa och hundarna. Det var mycket jobbigare än vad jag väntat mig! Sist jag sparkade var jag väl liten med svinbra kondition till skillnad från nu. Och voyvoy vad jag flåsade. Men 2 km blev det iaf. Haha inte mycket att skryta om men jag försöker motionera varje dag. Ska ut på en prommis med hundarna igen senare. Kanske kring 3, innan det blir alldeles kolsvart! Tills klockan 3 ska jag sysselsätta mig med plugg. Inte spec kul men nödvändigt. Där har ni eran daily update iaf!

Hejdå mina älsklingar

Penniless and tired with your hair grown long

Jag älskar Fleet foxes. På rikt.

Svanprinsessan

Idag såg jag Svanprinsessan med min lillebror. Den är så himla bra! Jag tycker att den slår snövit och minst lika bra som Törnrosa, Askungen och Lilla sjöjungfrun! Dock är den nästan lite bättre eftersom man ALDRIG blir less på den. Tror jag älskar den lika mycket nu som jag gjorde då. Mest för att Odette är såå fin. Lätt min favvotecknade film!

Saknar mitt gamla rum...


Åh så fint det var. Ingenting jämfört med nu... men måste tapetsera om där jag bor nu.

C'est moi




Nej kunde inte förmå mig att lägga upp någon bild på mig i nuvarande läge, osminkad och i myskläder. Nej det är ingen som får ut något av att se en slö Sonia nej! Men här har ni två gamla iaf. Satt och lekte i något redigeringsprogram men hur mycket kan man göra med webbcam bilder egentligen... nja. Aja håll ut kamera-köpet är ju tänkt att ske i veckan.

Puss

House of Dagmar

Hallå igen. Nu är jag hos mami. Blev ingen långpromenad dock en promenad till Kringlan för att kolla lite till studenten. Hämtade lillebror på dagis så liten promenad blev det. Nu börjar det mörkna... Sitter iaf och kollar på Dagmars hemsida House of Dagmar. Jättefina saker!
ciao so lång







Promenad!

Hejhej, har vaknat för en halvtimma sen...:/. Iaf så har jag druckit ett glas citronvatten och tagit en dusch och nu ska jag gå på en prommis innan jag åker till mina päron. Där kommer jag väl plugga, men dem har ju en webbcam så lite bilder kanske ni kan få ;-)
Ses då va! puss
mars 2010

Jag i sommar!!!!

Kate Bosworth

There's your trouble


Besöksrekörd


Blir såhär glad!

Slow lori

Ge mig en slow lori så kan jag dö i frid!!!!!!!

Hur kunde jag glömma Modekungen?

Modekungen
och jag som letat efter hemsidor att beställa ifrån, så ba glömde jag modekungen i flera veckor. Not cool.

It's not my day anyday

HEJ. Är på svindåligt humör... eller  egentligen inte. Men är fortfarande sur över dagens irritationer. För det första så kom alla jävla äckel Kungsfågelelever till Örnen och åt sin lunch där. Så när väl örnens elever skulle ta mat så faaaaannns det visst inga köttbullar kvar. Och inte mycket senare samma dag i datasalen var det tydligen en dagisgrupp som heter MP1 något... att jag fick skrika att dom skulle sänka eller vad för något jag valde att skrika så var det ingen långvarig tystnad av respekt som pågick iaf. L.e.s.s. Kan inte säga att det var allt för idag men de andra är inte ens värt att nämna. Fick iaf träffa mina älskade tjejkompisar som alltid får mig att skratta oavsett vilket humör jag är på. + erik, petter + anton! - svinkul att träffa dom igen också!
allt som hänt idag då... mer eller mindre.
Ge mig en bränna gratis tack!

Min studentklänning har kommit...

... och fyfan vad ful den var?! den såg verkligen inte ut som på bilden. NELLY gör mig besviken ännu en gång. Ja jag ska visa bilden på hemsidan och "the real version" inte roligt alltså. Jaha bara på jakt alltså. Imorgon ska jag gå och kolla på en från Tiger of Sweden som Kalles mamma tipsade om, hoppas den passar då! Får väl bli en dyr jävel tillslut iaf fast jag hade tänkt snåla lite.
visar inte bilderna idag - no can do.


häjj

SONIA OLLE




Sitter på skolan med sjunne och väntar på att musiken ska börja... är typ inte på mitt bästa humör idag NEEJ.
Heidå

Victoria's secret bikini try out

¨
Vilken ska jag beställa?... har fastnat för nummer 6 iaf! så kanske en svart och en färgglad? eller ska jag slå till på 3? för har hittat en från hm jag verkligen vill ha med... oooups. Hihi
Vilken?!

Brothers and sisters

Idag har vi varit på middag i råneå. Chill. Var på en prommis och jag hann plugga lite. Nu ser älskling amerikansk fotboll och jag chilla ba dill. Lite kvällsfika snart kanske.

Twothousand

Saknar verkligen att ha en kamera. Men i slutet av månaden verkar det lösa sig. Jag håller tummarna att det går vägen denna gång.

Fredagkväll

Som ni kanske fattat har jag bara chillat ikväll... ätit två st milky-slice. Mums. Tydligen jättelite kalorier i det! Och smakar nästan som godis. Inte för att jag känner mig smalare för det.... och nu ska jag äta mer. Deeepp. Nej men kanske får lite energi. Kalle kom just hit så ska va lite social. Gäsp.
hejro

Jeffrey Campbell

Hade jag haft en tusenlapp över bara sådär hade jag spenderat den på dessa skor

Middag

Hallåhallåå
Kom just hem från affären. Vart och handlat mat vettni! Och sen gick jag hele vägen hem.
Känner mig duktig!
Nej men då behöver jag ju inte få ångest över att jag suttit inne hela dagen.
Köpte bara det nödvändigaste (toapapper!!) såå nu ska jag gå och laga en viktväktar omelett faktiskt. Haha. Eftersom jag är alldeles för omotiverad för att träna utomhus när de är så kallt så tänkte jag äta lite nyttigare tills värmen kommer. Kanske går på babyeating dieten? ; ) en barnmatsburk per dag + vanlig måltid? Hmm.. ja kanske inte så dumt! Men nu tillbaks till omeletten.
Tjadå
Man vill ju inte sluta såhär...!!

-


Jag och mina bloggar...

Jag är alltid på jakt efter det bästa. Det där lilla extra som passar just mig bäst:
www.soniahelena.wordpress.com
www.soniahelena.tumblr.com
och sen kan ni ju alla mina andra 5 st tidigare bloggar som jag kaserat för de inte var nog "extra" åt mig längre! Hoho...

Min Ev. Studentklänning

Har beställt denna nu! Vi får se om den passar... annars blir det ut på jakt igen

TJOLLAHOPPSANSA

Hej nu har Kalle kommit tillbaka. ENSAMHETEN ÄR ÖVER! wie. eller?
ni kan ju bara gissa vad jag gjorde för "nyttigt" ----- läste min gamla blogg. håhå jag hade så roligt.
09
NÄ nu ska jag inte blogga nåmer ikväll. Jag har bloggförbud? hörni det?! ingen idé att ni går inte och kollar....!!
tror ni jag kan hålla mig? hhee

Howlin´ for you

Halå. Igen.
Det är inget roligt vara själv... Kalle är på träning, orka träna liksom? haha tönt
JAJA jag skjuter bara upp tiden så jag slipper göra någon nytta...
Jag kan ju må dåligt av att göra något bra! hehehe
hejdå ska faktiskt göra något bra nu

Ingenting

Hej... idag har jag varit i skolan. Grattis va? Nej men seriöst, somnade klockan 8 igår kväll så finns ingen ursäkt om för lite sömn! Däremot efter skolan somnade jag i 3 timmar. Det var just det skolsköterskan 2 timmar tidigare sagt åt mig att jag inte fick göra.. har ett sov-schema nu för tiden.
Åhguuud
hehehe, känner mig lite smygbög (bara madde som fattar)... vars fan är madde då? behöver lite maddelovin'. Hade suttit nice, kanske slår en signal fan! Fast måste skriva personliga brev nu... bara att fortsätta, i helg ska man bege sig ut på marknaden! wihu
puss

Maximum Joy


Solsidan

Häääjsan. Ser solsidan. Har inget nytt att meddela faktiskt. Igår var det fest, det var roligt, det jag kommer ihåg iaf. Idag har jag, Kalle och Ebba spelat kort och lagat mat. Inte hunnit så mycket mer. Ska försöka få ihop Cv:en till nåra jobb. Sweet. Imorgon har jag möte men vet inte när. Så måste vakna jättetidigt och ringa runt... suuuug :-(
Heurå

Hejhejhejhejhej

Blev inte mycket bloggande igår, sov hos Klara i viken hon, jag och bosse. MYS! Iaf så är jag i stan nu kom nyss. Ska käka Polly och se Medium innan vi ska hjälpa till med maten. Sen måste jag hinna duscha, platta håret, sminka osv - vet inte hur jag ska hinna dock! AJA gotta go. Posss

Smooth operator

Hejhej. Nu gör jag mig iordning för att gå på mission med tjejerna. Vi hörs sen blöggen. Sade – Smooth Operator - Single Version

Sade

Sjukt vacker och begåvad kvinna. Växte upp med henne musik. Sade – Soldier of Love och nu är det så att By your side har typ alla hört. Fint.

Utkast: Jan. 14, 2011

i will use all the courage i have left
but i tell you, this is my last try on earth
if i fail
i will past on to the afterlife

Inget kan stämma bättre. Inget kan vara mer sant. Jag hyllar sanningen.

With guilt that no man should carry. Heavy enough for me to get buried. I feel death on the road tonight. It's got me to where I wanna run and hide. Oh I used to dream of oceans and streams. Flowing and growing strong. Where have all Those days gone. These days I'm so slow. All these thoughts and no where to go. My aim used to be so true. And my world had a place in it just for you. Oh I used to dream of oceans and streams. Flowing and growing strong. Where have all Those days gone

Excuse me I gotta go
Can't stand to be here anymore, no
I'm sick and I gotta go to bed
If I stay here I'm better off dead



In a kingdom far far away

Hej hej. Nu börjar dagen luta sig mot sitt slut. Jag och Kalle har faktiskt suttit uppe och sytt i en timma typ. Haha konstigt va? Udda paret. Ja men det har vi alltid varit. Varit en skön kväll. Jag har blivit lämnad helt ifred (nästan) och jag fick mat tillslut och jag tog en lång skön dusch. Kunde inte begärt så mycket mer faktiskt. Synd bara att det finns människor som ska stå mig nära som inte kan unna mig en jävla studentresa. Speciellt när det är deras fel situationen ser ut som den gör. Men men, vad kan man göra? Orkar inte vara frustrerad över alla orättvisor längre. Inte just nu iaf. Imorgon bokas det och det känns toppenbra. Sen ska jag gå till min bank och ha ett rejält prat och framför allt: byta bank! Så himla less på deras skit nu.

Ingen bra dag

Usch nej... har fått 2 stycken stora nervsammanbrott. Och det är INTE pms. Detta är värre, något nytt främmande. Har storbölat 2 ggr redan och tyckt att livet varit så hemskt. 10 minuter senare - frisk som en nötkärna. Nej men det har bara varit så många frustrerande saker idag. Så har jag inte ätit någon fast föda så är svinhungrig. Och det finns inget att äta här... och när jag skulle beställa pizza hit så kostade frakten mer än själva pizzajäveln. Då blev jag förbannad. Sen blev jag ledsen. Sen blev jag tyst. Jag saknar mormor :-( där mådde jag allt bra.

INGEN BRA DAG med andra ord.

Jag och Sjunne i ett nötskal...


Utanför musiken
Cigg
Gäsp
Solglasögon
Sång
Deeeeg

Ja det var verkligen en typisk bild av våren 2010
Snodde bilden av Hannapanna

10 timmar senare

Sitter hos Kalle nu va. Ska se lite serier och sånt kul... orkar inte spela ps3, de är ju kul men vill inte tjata ut det va... Klaris fyller år idag med, 19 år gammal... shit vad vi börjar bli kärringar. Så i helg är de fullt med skoj och bus! Ska sova hos henne imorgon i think..
Idag måste jag till mina päron och hämta mitt pass, passar på att träffa lillebror också som jag saknar så himla mycket!
Hade inget mer på hjärtat neej... heidå

03.54

...Och jag sitter uppe såklart! Pigg som en nötkärna! Nej jag är faktiskt trött... men just nu är det för många tankar i mitt huvud efter mitt lilla fbi-spanande on my own. Jag kom på en trolig anledning varför jag mådde så dåligt igår natt. Hade ju glömt ta mina järntabletter för mitt dåliga blodvärde - inte konstigt att min hälsa rasar från normalt trött tonåring till superduper trött, slö och hängig tonåring. Yep. Så har tagit ett nu, sen får jag hålla det så 2 ggr om dan... haha hur ska jag hålla koll på alla dessa piller. Det är frågan. Det går nog brraaaa, folk får påminna mig. Ja det är sån jag är, ansvarsfull och mogen. HEHE
HEJDÅ

Change is nice

Halloo. Idag har dagen bestått av ta det lugnt. Kalle handlade åt mig, som var så himla skönt (slapp jag gå ut överhuvudtaget) men glömde toapapper... så ingen fick skita idag heller. Man som ba HAPP slå en signal när jag kan let loose då! Haha nä inte riktigt men, IMORGON då jäävlar blir det toapappersköp alltså. Coop, fyll lagret med bambi! eller vad fasikars de där lammet heter.
Åt lasagne till middag fast jag inte gillar lasagne. Kom på vad det berodde på!!!!
JO jag har aldrig ätit det hemma under min uppväxt så den enda lasgne jag ätit har varit skolan - kaaaaaaaan vara därför jag hatar lasagne. Det var faktiskt gott, inte så mättande men gott! Käkade en hel pollypåse efter... shame shame. Detox på måndag?!?! börjar få panik över att jag inte kommer hinna handla en matlista till det.. så mycket att göra tills i helg, fest, presenter, familjetid... ingenting som jag inte uppskattar men det är ju tidskrävande om man säger så.
HAPP... nej inget annat roligt har väl hänt. Eller juste färgade håret svart, tänkte ha det äkta africanstyle, fast ne. Ids bara inte ha nått annat, svart är okomplicerat, gillar sånt där enkelt.
Och ni vet vad man sääääger Once you go black you never go back! Vilket jag har egen erfarenhet av!
Natti

Om man gillar att vänta så...

så kan ni få köpa min dator. Seriös, har aldrig varit med om något trögare eller något segare i hela mitt liv. Slår lätt alla levande ting. Som sköldpaddor och sånt. Aja är hemma från skolan för kände mig jättesjuk inatt och imorse, nu är det sådäär, ska nog gå imorgon.
Puss

Hahahaha!

ÅH... herregud. Såg inlägget Kalle hade varit snäll och lagt upp. Fattar ni de jag menade med att man borde städa och framförallt rensa innan man åker bort? lärt mig en jävlig läxa... usssschchhchcchchhchch *ryser*
NATTII

Godnatt

Godnatt, ny dag imorgon, ber till Gud jag kommer vakna upp i tid imorgon! Maten blev svingoo förresten, då vet alla dee...
haha heido

Smaskens

Sonia ska börja med sin detox-kur redan idag, faktiskt.
Vad det är hon har lagat vet jag inte riktigt, men det ser verkligen smaskens ut!
/Kalle

Sen middag

Nu har vi storstädat hela lägenheten... nästan. Det som saknas är vaskning och nogrannare dammtorkning av det stora rummet. Usch så ofräscht det kan bli när man rest bort man ska storstäda innan man åker med andra ord! Vi har handlat också. Jag köpte massor med gott som kräftstjärtar, färska champinjoner, en stor Loka päron, tagliatelle, vitlök och gullök ooooch... ja och så andra nödvändigheter. Handlar inte så mycket när jag gör det utan mest för kvällen och nästa dag.Annars slösar jag pengar + ska ju börja med detoxen på måndag.
-
DOCK måste jag veta lite mer om hur man bär sig åt och ladda upp med en detox-matlista. Man går ner 1-2 kilo av detoxing men det är inte de som är poängen. Poängen är att rensa kroppen från alla "gifter". Gifterna är sånt som man egentligen behöver till vardags (utom alkohol och rökning) som salt, kött, ja nästan allt. Det man får äta är ekologiska fröer, bönor, helt egengjord juice, örtte och grönt eller rött te. Man ska även dricka mycket vatten. Jag vet inte så jättemycket ännu men det kommer jag göra när börjar.
Ska passa på denna vecka att äta gott. Som grekisk delikatesspanna, kycklingsoppa och pastasallad eller något annat gott...
Ah men nu måste jag gå och laga middag, vi är svinhungriga. Det blir Pasta med skaldjurssås och färska champinjoner. Orden vattnas verkligen i munnen på mig..

puss

Detox

Från och med nästa vecka på månad börjar jag med 2 veckors detox. Sweet...

What happens last year, stay's

2010
årets bästa: att kärleken inte svek mig trots att jag förtjänade det
årets värsta: förvirrad tonåring med storhetsvansinne
årets händelse: inget typ... sad but true. Alma föddes, vilket var en lycka
årets resa: Stockholm med tjejerna. det var GALET. slog london med nåra hårstrån
årets fest: vet inte, när jag väl festar blir det samma roliga visa, more or less
årets dag: ingen aning
årets drama: hahaha många draman pga av alla dramaqueens
årets tårar: 23 december
årets person: calle och mormor, helt klart.
årets saknad: något jag aldrig haft och någon jag haft
årets lögn: har ljugit i massor
årets kyss: haft många mysiga!
årets natt: vet inte faktiskt
årets ord: "man får inte säga så" (årets mening)
årets gräl: typ 100 stycken att välja mellan, bara blunda och peka!
årets ''vill ha'': en NY lägenhet
årets längtan: sol och bra betyg (håll inte andan asso)
årets månad: maj/augusti
årets beroende: cigg, coca cola och kameror
årets vårminne: all fin livemusik
årets frisyr: slitet hår...
årets sommarminne: utekväll på Berns och när calle kom hem från spanien
årets smärta: för mycket smärta på ett helt år
årets roligaste: så himla mycket roligt har hänt
årets vinterminne: karlsvik
årets tråkigaste: historian om mitt liv
årets överraskning: sanningen
årets mysigaste: SOL!
årets misstag: många
årets läskigaste: sjukhusbesöken
årets konstigaste: näe, har svårt att definiera konstigt, samma med normalt
årets sommarplåga: det var nån jäävla låt som jag hatade, kommer inte ihåg
årets nykomling: äh old is gold
årets skandal: har nog redan fastställt det
årets språk: svenska?!
årets ros: svarrtttttt
årets ris: tror den risiga personen får ta åt sig själv, eller de 2
årets skitstövel: alla och inga, fast en viss orange person sticker väl ut lite mer
årets sommarnatt: det var en äventyrsfull natt
årets godissort: chocolatehh
årets tvserie: haha vilket skämt, orkar inte rabbla upp alla bra men typ greys om jag måste
årets sämsta jobb: alla jobb äger
årets tack: till mina älskade vänner som alltid får mig att skratta
årets TV-program: vet inte
årets pryl: min rosa nokia c3!
lägger till en egen:
Årets fail: alla luleåbor som mitt i allt på fb eller blogg börjar skriva med en helt "annan" dialekt: it, nå, gö, o, d, jå, is, fa, dej - osv. Megaless. Vi behöver ju inte få Sverige att tycka att Luleå är ännu mera efterblivet än vad det verkar som tack vare alla våra hederliga lantisar. Dom har vi noog av, tack och hej leverpastej.
ska upp om typ 5 timmar... lycka till lilla jag. Lycka till.

Byxdress

Från H&M. Ganska casual, säkert många som har en likadan.
Förlåt för kvallan... i veckan ska jag köpa en system av Kristin, då blir det bättre tider ska ni se.

...

Jag äter aldrig frukt. Varför? Jo är för att jag är allergisk mot frukter. Alla frukter? Ja inkl. avokado och färska bär. Förut var jag bara allergisk under pollen-perioden. Sen under hela året, även vintern - fast då kunde jag äta frukt om jag tog en allergitablett. Nu har jag tagit 2 allergitabletter och ätit 5 tuggor av mitt första päron och jag får en allergisk reaktion. Det är läskigt när reaktionen är i munnen/halsen också. Så jävla förbannat typiskt. LESSSSSSS... älskar frukt. Vad för nyttigt ska jag äta när jag blir sötsugen? Munkar? Nej tack. Älskar frukt och kan inte äta det... läkarna sa att det skulle växa bort med åldern men det har snarare blivit värre med åldern.
ååhååhåh

Svart hår?...

Har lust att färga svart igen. Känns som att då behöver jag inte fixa och ägna så mycket tid åt att det ska se fräscht ut (vilket tar länge för min rishög på huvudet) och har jag svart kan jag bara kasta upp det i en knut eller ibland bara kamma igenom det ser det helt okej ut... för det blir lite rockigt ni vet... åh beslutsångest...
Svart... eller mörkbrunt, tror jag hade min riktiga hårfärg där
hejoooo!!!!!!

Powerwalk

Hejheej. Nu har vi nyss varit ute på en pw nån km eller så. Sköönt. Fast hade bara "tights" eller tighta långkalsonger kanske man kan säga. Efteråt gick vi till Konsum och handlade Aprikoskräm, Päron och Mörk choklad. Det är sådant som ska bli mina "onyttigheter" framöver. Det är ju egentligen lika gott. Och jag har inget behov av godis, kakor eller läsk. Jag kommer förmodligen råka dricka läsk till middagar osv. Men vet ni? Det gör ingenting. Det är bara om jag ska sätta upp något förbud mot mig själv som jag kommer börja missbruka det. Aja nu ska jag äta päron och kolla mailen osv. Hörs senareee, puss

Let's stay here forever

Haloii. Idag har vi sovit enda till klockan 2! fy och skam... men fan så skönt det var att vakna av sig själv! vilken lättnad! Imorgon är det skola igen men jag börjar inte först 11 Hur skönt är inte det? Kung. Är riktigt glad över det faktiskt, sen får man ju träffa alla igen. Vet inte hur sugen jag är på resten av det skolan medför... Ah och sen ligger jag efter en del, kanske en uppgift i varje ämne, som jag måste ta ikapp. Får göra 2 stycken iaf idag. Sen ska jag försöka tvinga Carl till en promenad, fast vädret är som det är. Ja ska väl återgå till vårt soffmys. Puss


Jag och Sjunne under Isabells modevisning <3

Hemma igen!

Hallå blüggen. Är hema igen.  Sitter vid Calles jättetv och försöker blogga. Tror inte jag kommer komma så långt så...
Min snygga pojkvän i Alicante ;-)

Nykterist

Ja... eftersom jag är i UMEÅ så blir det ingen trettondagsafton fest för mig. Mina vänner har verkligen försökt få mig tillbaks till istiden men jag ska stanna här tills lördag. Men hallå, vem sa att jag inte kan festa för de? hehehehe
Cissis födelsedag - utgång

Ansiktsburk

sonia säger:
haha ;P firre är tråkigt... är så less på firre i luleå!   är hellre hemma och luktar på bajs
skoja... men asså nja
Cyrelicious | säger:
jaa usch, men nånting måste man göra idag !
'    sonia säger:
haha jooo
sitta och glo i väggen är mitt förslag
SKOJA
fan vad jag är roligt idag asså
på jävla topp!!!!
HOHOHOHAOHAHAHAHAHAHA
över speedad?
men jåhåhå
och kom inte och säg det inte är underhållande att stirra i en vägg
stirrar man nog länge ser man väggen! man ser väggen cyrel!
Cyrelicious | säger:
HHAHAHAAH??
läski tjej
sonia säger:
hahah firre är tråkigt... är så less på firre i luleå! är hellre hemma och luktar på bajs
skoja... men asså nja
Cyrelicious | säger:
jaa usch, men nånting måste man göra idag !
'    sonia säger:
haha jooo
sitta och glo i väggen är mitt förslag
SKOJA
fan vad jag är rolig idag asså
på jävla topp!!!!
HOHOHOHAOHAHAHAHAHAHA
över speedad?
men jåhåhå
och kom inte och säg det inte är underhållande att stirra i en vägg
stirrar man nog länge ser man väggen! man ser väggen cyrel!
Cyrelicious | säger:
HHAHAHAAH??
läski tjej
- Som ni nu fattar gick jag aldrig från datorn. Tragisk tjej...

.Se

Hallo. Satt och nästna beställde ett eget domän-namn. Allt var helt bra och helt okej osv. 12 kr månaden är inte alls dyrt. Utom att man måste förhandsbetala ett år, + årsavgift + 25 % moms osv - sen var jag uppe i 442 kr. Då var jag inte lika sugen längre. Aja får forska vidare i det där nån annan dag helt enkelt.
Pusshejs

Hey Asshole!

Pluggat lite... skrivit massor med mail. Ska nog ta en paus och läsa en bok. Det är typ de enda jag gör just nu:
äter
sover
läser
någon mini aktivitet som handla
läser lite till
Men vet ni vad? it feels good! och jag har inget emot det.
Ciao.

Oh winter we got carried

Hallåå. Håller på att maila lärare osv. Ska börja med lite samhälls-arbeten och text-arbeten och dem ska jag göra färdigt idag. Men nu ska jag plugga iaf... ttyn.

Shoppat lite

Hej. Idag har vi varit på Strömpilen och shoppat lite. Charlie åkte hem med bussen innan. Lite sorgligt faktiskt...
Fick iaf med mig en byxdress och en parfym heeem. Inget mer. Har inte varit på shoppinghumör. Fast hittade två stycken smeixga nattlinnen som jag verkligen ville ha. Men det ena var för små i brösten (alla som känner mig och inte sett mig garvar väl, åt lilla fd a-kupa som jag alltid vart) och den andra fast i 2 strl och den ena var för stor och den andra för liten. Blev besviken. Är ju inte direkt fit. Längtar tills att få börja simma. Var på stna i förrgår också. Då köpte jag en klänning och en kjol. Varför? Vet inte. Ville ju inte ha åkt in till stan i onödan. Sen höll vi på att ta fel buss hem. Systemet här är helt fuckat.
Ska väl gå och läsa lite nu. Kul information? Ids inte sittta vid datorn. Vad tjänar det till? Fast iofs, ska kolla lite på nelly.se och sen kolla lägenheter och jobb både här och i luleå. Lutar nog mot en framtid i Umeå faktiskt. Men vi får se. Har iaf haft en asmysig dag. Spelat sims 3, woooho, var fan roligare än att shoppa på rea (what!) - bli inte sura nu. Imorgon ska jag plugga på min dator, så lite roligare blogginlägg än detta lär väl dyka upp.

Borde boka klippningstid också... livet är komplicerat assåhhh

Pluggis

Har faktiskt läxor att göra... vilket inte är det roligaste, men jag måste! Idag! eller imorgon... eller på tisdag!
åhååhh.... ta tag i livet Sonia. Men just nu måste jag faktiskt gå och äta frukost. Vaknade för trekvart sen. Hehe. Och har massor med järntabletter att brottas med. Jag bara KAN inte svälja så stora, jag kräks upp dom om dom krånglar på väg ner liksom... usch jag vet. Så får leva med blodbrist. Med tanke på mitt blodvärde är det ett jävla mirakel att jag ens orkar vakna på morgonen.
julskinka nu, hajdå<3

Jag och Misse

Just nu är det bara jag och Misse hemma. Eller Doris som kattskrället heter. Fast jag kallar alla katter för Misse. Det är så gulligt. Och Misse är faktiskt söt... aja skitkul ämne lite. Tänkte lägga upp lite bilder från nyår. Vi var bara pers: jag, Kalle och Mormor. Vi hade iofs 3 vinflaskor... Var lite skumt att bli lullig med sin egen mormor. Men det var ju nyår!
Så nytt år...2011. Känns likadant som vanligt. Märker inte ens att åren åker förbi.
Haha mest ego-bilder på mig, too bad.
Heirå