peace

Hej och hå. Idag har varit en bra dag. Lite svårt har det varit med ändrad kost, men roligt! Jag vet att en del ser snett över att jag går på detox. Som att det är värsta batningskuren. Googla detox tack. Men jag försöker ändra kost och jag vill träna och äta mig tills jag känner att min hälsa är bra. Det är ganska svårt och man måste vara hårdhudad när man ser alla andra äta massor med godis och subwaymackor. Tur att man inte har kompisar som vaknar med godispåsen i sängen då. Det kallar jag besatt! Och besatthet är ingen attraktiv egenskap alls. Men what comes around goes around antar jag. En del nöjer sig väl med att vara bleka och ha kaksmulor runt munnen på studenten.
Alla är olika, och det är okej!
Heidå

dreams

Godmorgon! Är på jättebra humör idag! Fast jag har ont  i huvudet... iaf ska jag snart cykla till skolan. Idag har jag massor med ärenden att göra, papper hit och dit och telefonsamtal hit och dit. Men förutom det ska jag chilla på stan med Erica efter skolan och sen försöka hinna på middag hos Maria foppan och sen dra med tjejerna på kvällsöppet.

Det ser ljust ut!

schema

frukost: naturell yoghurt och linfrön
mellanmål: torkad frukt och solrosfrön
lunch: mandariner, cintronvatten och solrosfrön
alternativ mellanmål: körsbärstomater och solrosfrukt
middag: grönsallad och soyamjölk

detta är för imorgon iaf, sen kommer jag köpa till mer frukt och linser samt bönor för att få i mig protein. Jag kommer inte att jogga längre utan köra pilates 2 ggr om dagen: en gång på morgonen innan frukost och en gång på kvällen. Före båda kommer jag dricka ett glas citronvatten med sugrör (så det inte nöter så mycket på tänderna). Framöver kommer jag cykla fram och tillbaka till skolan, så därför behöver jag inte gå promenader eftersom jag kommer gå ned i vikt utan (förhoppningsvis). Hjälper inte detta mig kommer jag börja räkna kalorier riktigt noga. DET är en säker väg att gå upp/ned i vikt.

Låter feting seriöst, men jag tycker det är roligt med något nytt. Och jag kommer bara gå på detox i 2/3 veckor, alltså fram tills jag åker till Alanya. Sen ska jag sakta börja äta mer kött samt juicer, dricka alkohol osv. 1 kg i veckan hoppas jag på.
Nu måste jag sova eftersom jag ska upp om 7 timmar och göra pilates innan skolan. Godnatt!

gotta do list

Hej hallå. Idag har varit en både lugn och stressig dag. Det var lugnt för jag satt på en buss i fyra timmar. Dock när jag kom hem blev det handla inför detoxen (som börjar imorgon!!!!!) och sen hem till läggan. Direkt när jag kom hem tog jag en joggingtur. Älskar att jogga, det är så mycket roligare än promenera runt sjön (som jag blivit jäkligt less på). Kalle hade fixat middag när jag kom hem från jogginturen sen blev det bara att duscha och fortsätta kvällen med intensiv städning. Eller mest intensiv vikning av mina minst 1000 plagg som låg strött överallt. Är inte helt klar ännu, men snart är läggan ren och fin. Ge mig några dagar. Livet är rätt enformigt: skolan, handla, laga mat, diska, städa, plugga, träna, duscha - och så börjar det om igen.
nu blev ett sånt där tråkigt inlägg. ser man på!
natti

vultures

tjabba! Sitter och lyssnar på John Mayer, vultures. Haha så skön låt, tänker alltid på mf när jag hör den. Mestadels för jag hört denna låt 100 ggr och varje gång säger jag: "åh vad skön låt, vad heter den?!" till maria. Men nu har jag äntligen lärt mig. Är iaf ganska nyligt hemkommen från en joggingtur. Var till Willys här i umeå och handla mjölk och mandariner på burk. Haha. Sen gjorde jag min dagliga rutin; 30 situps & 10 armhävningar. Ganska klent, men man kan ju inte ge sig in i matchen helt från början. Är iaf supertaggad på träna just nu. Så ska satsa stenhårt. Det är inte världens lättaste match dock när jag ska hålla mig borta från sötsaker, cigg och alkohol på samma gång (låter lite beroende haha). Så nu ska jag googla runt på en matlista tills jag kommer hem, har äntligen bestämt mig för att göra den där detoxen på 2 veckor! Känns som det bästa sättet att rensa ur allt gift ur kroppen. Så örtté, vatten, frukter och nötter blir det. Lite ironiskt att jag är allergisk mot frukter och nötter då. Men får hitta någon slags ersättning.

nu blir det duschen, ciao!!

and the light over london today

Och jag som trodde att jag skulle hinna ett helt liv efter jag blivit klar med den här uppgiten. Icket sa nicket. Jag är bara halvt klar och nu är det mörkt så vet inte om jag vågar mig ut på en joggingtur? Hagamannen junior kanske är ute i trakterna ikväll, vem vet. Så joggningen, stretchingen och ett bad verkar inte stå på schemat trots allt. Men ska nog se Marie Antoinette nu och få lite inspiration och sen göra mina daily moves, sen sova? schönt.

godnatt

nicht lustig

Sitter och pluggar om Franska revolutionen. Inte det roligaste direkt. Men måste man så måste man. Ska dock ta en paus och se lite greys tror jag. He-he-. Sehr lustig... Tycker tyska låter sjukt roligt. Hursomhelst idag så har vi promenerat till min moster och suttit ute i solen ett tag sen gått hem och från dess bara pluggat. Å andra sidan vaknade jag rätt sent. Men fett skönt är det att sova ut iaf.

dear santa

Men hallå där. Beställde ju min "finfina" bikini från h&m. fabolous tänkte jag. Sen när jag fick den var den inte så fint beige längre utan mer grå. Bastade med den i Svanstein med mina tjejer, och vips hade "elfenbenet" gått av. Jaha, what now? Utan bikini och hinner inte beställa nån ny från internet iaf. Sen visade mig mamma panos emporio... dear santa, jag skulle kunna vara utan mat i en månad, haha. Leker verkligen med tanken att köpa en bikini för 900 kronor. Jag kan ju lätt gå upp 15 kilo till utan tvekan och ändå känna mig fierce i dessa två. Men å andra sidan vill jag inte inta min student i en vitsprayad sopsäck...

ångest

matchar bild efter känsla.


24 dagar kvar till alanya och jag har inte alls gått ned mina 5 kilon. Fett less. Ingen idé att träna, kan likagärna sitta på arslet och dega istället för att powerwalka. Det är en riktigt mindfuck att först ha världens bästa förbränning och sen vakna en dag och ha ca 0 viloförbränning. Jag har egentligen en liten psykos just nu, ni vet vill skrika, slänga saker, gråta, proppa i mig choklad. Nej jag ska istället se top model. Hålla mig inom ett lite mognare område. Och jag säger bara det, inge mer sött, cigg eller alkohol innan alanya. Och ni som tror att jag inte menar det, watch and learn azels.

värme

När jag kom fram i Umeå idag var det varmt och härligt. Hade tänkt ta mig en springtur men var så himla slut så det fick bli middag, tvtittande och ett varmt bad istället. Hällde i överdrivet mycket eucalyptusolja och olivsalt. Så nu är jag redo krypa ned i sängen och glo på något väldigt ogivande och sen sova. Jag uppskattar verkligen de lugna dagarna mer och mer.

Nu är det inte heller länge kvar tills jag och tjejerna beger oss till mycket varmare grader än vad som finns inom Sveriges gränser.

auf wiedersehen

chain of fools

Hej. Sitter på bussen till Umeå nu. Lyssnar på chain of fools, dreams och känner mig allmänt avslappnad. Kan dock inte säga att de är så bra för mitt balanssinne att glo på datorn när bussen kör 120km/h... Ska nog passa på att läsa lite bloggar. Sen är jag nog framme. Härligt att träffa släkten.
puss

fox

Här är bilder på min favortimodell Nicole Fox, hon vann top model cycle 13. Hon är en petit-model, kanske 2 cm kortare än mig. Hon är den första som jag googlat där det kommit upp massor med bilder som inte är fårn top model, alltså verkar det gått väldigt bra för henne. Fast hon vann 2009. Kan ni fatta att hon är 91:a?!

I could totally go lesbo for her!

cupid's bow has stung


Hallo. Sitter hos Mf nu, chillidillar. Kollar på Doctors. Kan va intressant men lite...amerikanskt. Ska snart äta scones. Sen får vi väl se faktiskt vad som väntar.

i mina bästa dar


haha, lillebror äger grillz, tog en test och funderar nu starkt på att köpa egna.

haha skämt och sido, hörs sen

tummen upp

fett snygg.

sometimes i feel like i live in grand central station

Hej. Sitter hos Kalles kompis Erik. Grabbarna spelar, jag va med ett tag men vann aldrig så blev rätt förbannad... Det är ju Kalles 20-årsdag så vi har myst på hele dan! Hoppas han haft en bra födelsedag. Och han gillade mina presenter. Fast nu är jag pank, vilket inte är lika bra. Är jättestressad över allt så sover ganska dåligt på nätterna. Ska nog faktiskt plugga järnet imorgon. Efter jag varit på stan med mami då! Hehe.

later, har ju inga bilder här, buhuhu
poss

think

gosig bild på den finaste vovve jag känner!

Halloj. Har inte alls varit bloggsugen idag. Har sprungit massor med ärenden och vart med lillebror och bakat 2 tårtor till Kalles födelsedag. The perfect wifey eller vadå? Hehe. Hursomhelst så har det hänt massa som fått mig att bli lite deppig, ba sådär ni vet i smyg, så är inte så kreativ för att blogga. Vi får väl se när nästa gång blir, men känner jag mig rätt lär det inte dröja så länge.

bye

im sorry

Ingen förtjänar att dö en plågsam död. Men jag tror att döden är plågsam för alla.

Mina älsklingsshorts. Från ett ämne till ett annat.

Har kommit hem från Svanstein för några timmar sen. Var en trevlig helg med tjejerna, slalom och mycket dansande. Har verkligen saknat att åka slalom. Jag menar det är så min grej? Hursomhelst nu ska jag äta lite mat eftersom jag åt en rätt tidig middag. Sen ska jag sova tror jag? Jag menar har en lång dag imorgon. Men det kommer bli great, kommer ju få träffa lillebror, det var ett tag sen. Bilder från Svanstein kommer antingen ikväll eller imorgon.

tråkig blogg loggar ut, cya

beb

Hej alla fina och glada. Tyvärr har jag inga glada nyheter idag. Bara pluggar hela tiden. Pluggar, handlar, städar. Inte för att det känns som att något av de gör någon nytta men sånt är livet antar jag! Nu ska jag sova, sov kanske 3 timmar inatt och sen hade jag nationella. Inatt ska jag få sova i hela fem och en halv , wippeeey!! Fy***

Vi ses när jag skaffat mitt liv tillbaks. Kan dröja. Bye beb

wipe out



HAHHAAHAHAH det här är typ bland det roligaste jag sett! Det är inte direkt som wipe out i sverige som är världens mesprogram jämfört med detta. Jag tror seriöst att folk bryter kroppsdelar i det här programmet. Skrattade konstant i 6 minuter!

fint

dubai nästa!

fy tusan

Påvägen till affären såg jag och Erica massa ljus tända i ett hjärta och rosor. Erica berättade att en kille hade fått hjärtstillestånd där. Usch vad hemskt tänkte jag och automatiskt antog att "killen" var minst 35 år gammal med hjärtproblem eller något liknande. Men då såg vi en teckning hans lillasyster gjort och han var född 93! Då blev jag jätteledsen och deppig. En 17 åring påväg från affären, kompisen/flickvännen och får hjärtstillestånd och dör..:/ det hade tydligen varit massor med folk på plats som försökt rädda honom men det gick inte. När ambulansen kom försökte de återuppliva honom också med sånna där defribrilator eller vad det heter. Men det gick inte. Jag tycker jättesynd om honom och hans familj. Han gick bara där och tänkte på något random och så pang bom. Undra vad hans sista tanke var... och hur rädd han måste varit :( Vill inte säga att sånt här händer, men det gör det. Och det gör mig jättedeppig. Så den här dagen fick ett tråkigt slut. Och jag kommer nog tänka på den här händelsen ett bra tag framöver. Hatar att det ens är vetenskapligt möjligt att någon så ung kan dö.. Vila i frid.


fire

Luleå var vackert igår

lolita

Halloj! Det är något fel på telefon nätet verkar det som. Kommer inte fram när jag ringer... vilket är synd, hade behövt komma fram nu! Idag fyller Åsa år så vi ska fira henne med middag och tårta. Som hon fick baka själv verkar det som? :( Sen efter det ska jag fika med min fina Mariaböna! Det ska bli mys.
Idag har jag totalt sabbat alla mina planer, har dåligt samvete...


cya

spela för mig

Nu är det kväll och för guds skull läggdags. Idag har jag hunnit vara i skolan, promenixa lite, köpa godis, träffa på erik och petter, se vänner, prata med cyrel och ja...här är jag. Sweet. Tänkte ba slänga in en bild jag tagit idag. Så fruktansvärt less på alla mina pose-bilder. Önska att jag kunde va fin på bild utan att "grimaschera" så mycket. Men icket sa nicke.

natti

chill

Sommaren e nära!


Jag vet att jag inte uppdaterat på typ ååår. Vad har hänt sen senast då? Jo lite allt möjligt. Men inget märkvärdigt. NU ska jag på en kort promenad, eftersom jag glömt mina gåskor hemma, och seen, ja vad händer sen? bloggar lite i guess!
heidooo

rutin


Nu har jag äntligen pluggat klart för idag. Att jag har gjort en sak klar känns bra. Sen har jag ju powerwalkat med Ellen runt sjön så är helt slut efter det. Ligger som en zombie. Nu ska jag se Americas next top model cycle 16. Är det pubertalt att påstå att de är en av de bättre saker osm hänt mig?! Jo lite faktiskt. På bilden är det Nicole Fox från cycle 13, petit model. Hon är fortfarande min absoluta favorit.


Ha en trevlig kväll!

...

På tv är det om 12-åringar som sminkar sig till skolan. En tjej hade börjat sminka sig vid 10 års ålder. Nu sminkar hon sig varje dag i skolan och hon tror hennes kompisar kommer bli chockade att se henne utan. Mamman tyckte inte det fanns någon lagom ålder utan att det kommer väl naturligt kring 12. Inte konstigt att hennes dotter sminkade sig vid 10 års ålder när hon hade en mamma vars look såg ut som en 16-årings..

mina barn ska inte få sminka sig i skolan först nian!!!!!!

the bible didnt mention us



Hej. Nyligen hemkommen. Drog av mig supersnygga shorts och satte på mjukisar. Andades ut och öppnade plugg, såklart. Vad annars? Ska snart pw:a runt sjön med Ellen och samtidigt få en kamerasladd så jag äntligen kan börja fota igen. Vardagen är så tråkig utan nya foton... 

later

samson

Cyrel och jag på roasters i helgen.

Har nyss varit hos Erica och fyllt hela min kalender med ditt och datt. Både roliga saker och plugg/prov. Mest plugg... tappade en tallrik när jag skulle äta lunch. Blev förbannad. Låste in mig på toaletten. Satt där ett tag. Hela min lägga är kaos, fast jag nyss städade. Men gjorde en deal med mig själv. Plugg SEN städning. Lite snuskigt jag vet men jag har inte tid eller ork att vara ett städfreak och en plugghäst. Antingen eller liksom.

Nu ska jag plugga... mitt nya social life. Dom som vill träffa mig framöver får endast träffa mig på pluggdates och ringa och boka en tid så kollar jag i min kalender om jag är ledig. Pluggträff numero uno börjar på fredag.

wood

Jag håller på att spåra ur av inre stress inför studenten. Jag har fortfarande tons med plugg att göra. Så mycket plugg att jag hellre sover bort mitt liv så jag slipper vakna och ta itu med det. Sen har jag hittat min studentklänning och mina studentskor. Men guess what, dom passar inte ihop! Så det är ingen idé köpa något här inte. Måste komma på rätt bana och veta vilken stil jag vill köra på... vet redan enkelt, stilrent och sofistikerat... men inte så mycket mer. Studentresan är iaf betald vilken är en lättnad. Och jag har fortfarande pengar kvar som jag ska permanenta håret för, måste dock vänta tills nästa månad i think. Nåväääl... har agerat ut mig lite. Nu ska jag göra mackor, lyssna på musik och PLUGGA bort mina bekymmer.

arrividerci

haha men uuusch

Hahaha åh Gud jag döööör. Idag har jag för första gången gjort något jag aldrig gjort förut. TVÅ gånger! Idag på morgonen när jag och Kalle slamsade som vanligt skulle jag "låtsas" slicka mig under armarna. Det visade sig att min tunga var nog lång att nå till det heliga området! Chocken var enorm, tur att jag var lite fräsch iaf. Men ni vet, ju längre dagen går ju mer sjunker hygienen... Kalle råkade snudda min armhåla alldeles nyss och skämtade och frågade: "Vill du slicka lite?" och sträckte ut sin hand. Jag snappade inte upp det där med armhåla utan hörde bara vill du slicka? Så tankspridd som jag är så slickade jag frivilligt... på min egen armhåla. Denna chock var ännu större. Vi har skrattat ett bra tag nu, det blir nog att sova...

Frågan är ju hur man lyckas RÅKA göra något sånt här. 2 gånger på samma dag dessutom.

Auf wiedersehen!

somewhere in the dark

Godkväll. Det är meningen att man ska äta på bakisdagar. Fet mat dessutom. Hur kommer det sig att jag inte ätit något då? Eller 3 ballerinakakor. Har lite makaroner hemma som jag ska sätta eld på. Sen ska jag sova. Sova bort mina bekymmer.
hejdå

try to see the good in people

Har blivit lite filosofisk och tänkt på livet. Jag känner mig förmodligen äldre än vad jag är. Det har jag gjort länge, jag har alltid tyckt att min röst är lika mycket värd som vuxnas röst. Jag har tyckt att min åsik och min vilja är lika mycket värd som vuxna människors. Det är attitydproblem nämligen. Sa dem. Men alla ungdomar med stark vilja, åsikter och regler har väl attitydproblem om de inte matchar de regler som alfagruppen har? Jag hade alltid problem med att förstå varför jag inte kunde sova hos en kompis när jag ville, även om jag inte fick. Jag förstod aldrig konceptet med att bara kunna ta ett nej. Sålänge inte konsekvensen av mitt övernattade var negativt kunde min hjärna inte koppla. Detta ledde såklart till aggressionsproblem. Sa dem. Nu har jag lärt mig att kontrollera min ilska. Och att nej är ett nej. Fast jag måste erkänna, jag gillar fortfarande inte att få ett nej utan vidare förklaring. Jag kan dock förstå varför människor ger ett nej utan grund: makt. Folk som har makt utnyttjar den. Så har det alltid varit. Se på Gaddafi t.ex. Hitler är också ett perfekt exemplar. Samma med lärare, föräldrar, poliser. Det handlar inte om vad, vem, när, hur. Folk med makt, de gillar sin makt och vill använda sin makt att känna sig själv bättre. Jag försöker bara att lova mig själv att inte använda min framtida makt (om jag nu får någon) till något negativt. Att det ska finnas en förklaring, ett svar till mina handlingar.

nu ska jag äta torkat renhjärta - brutalt men fantastiskt gott.
over and out

söndagsmys

Hej. Har vaknat för ganska längesen men är fortfarande seeg. Igår var det jättemysigt, sushi, vin och dans! Fast
nästa gång tror jag ändå vi går på bio med en ben&jerry eller något istället för krogen. Luleås uteliv försämras snabbt. Nu vet jag inte vad nästa steg är, ska nog handla sen åka hem till min lägenhet. Har fortfarande mycket kvar att städa... den blir fan aldrig ren.


Hade velat ha en betydligt mysigare söndag.

hejs!

one of us is gonna die young

Så efter ett hjärtskärande högskoleprovsresultat så ska jag dränka mina sorger i alkohol... kanske inte bokstavligt då men (oroa dig inte mamma!). Jag hade förväntat mig på nått sett 0.0 så det var ju bättre än det men hade ju någon hemlig dröm om att få 1.7 och skratta i allas ansikten alla gånger folk trögförklarat mig. Men men... nu blir det vin, sushi och en stor jävla vodkaflaska till efterätt. 

Ett sorgligt farväl.

23

23 minuter kvar innan höskoleprovets svar finns tillgängliga. Jag tror seriöst att jag inte vill veta mina svar... jag chansade på så otroligt mycket, eftersom min hjärna är för sölig att lösa diagram på 2 minuter/uppgift. Nästa gång måste jag vara mer beredd, det känner jag!
Nu blir det iaf att börja fixa mig inför kvällens bravader. Inget för fancy men har inte bestämt mig om det blir utgång sen eller något. Tror brudarna får bestämma.

puss

minnen

Godkväll godtrogna läsare. Ikväll har jag återfört min externa hårddisk till liv. Herregud vad många bra/dåliga minnen det finns. Mest bra. I bilder då såklart. Så har bestämt mig för en ny kategori, där många roliga och goda minnen kommer finnas. Det är ett måste ju! Sommaren 2009 bland annat, helt sjukt episkt rolig sommar. Den kommer jag aldrig glömma.


Nu är det godnatt för mig, högskoleprovet imorgon ni vet... läskigt, är jättenervös.


puss

1st

Dagen då alla helt plötsligt tatuerar, flyttar, har ett förhållande, avbokar studentresor (:@) och är bara allmänt
busiga. Säkert vissa saker är sanna, men dålig tajming. 2009 lurade jag Erik Björnfoth att jag blivit blond! Han
gick på det också... kanske för jag hade bildbevis. Så frågan är, vad ska jag hitta på i år? hihi

-

Hej! Just nu pratar Kalle i telefon så det låter som ett jobberbjudande?! Superspännande! Håller tummarna att nu när han snart lägger på säger han att han fått ett jobb! Skulle bli så himla glad för honom :') Det är tuffa tider vi lever i och får man ett jobb så har man banne mig tur. Well, ska städa lägenheten nu och sen duscha. Sen blir det familjemiddag hos mina päron. 

Ciao!