i massor

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har ju i mitt hem i Luleå en heeeeel garderob med kläder.

Visst det mesta är skit, men sen finns det dom där guldklimparna... som basskjortor, min topshop-kofta från london, min högmidjade kostymkjol, mitt vita vintagelinne, min pälsjacka, fyrtiotals insp skor (så just nu), mina kavajer och mina mysskjortor... 

Istället har jag ett par tights (?!), ett par tränningstights (????), 2 par jeans, varav ett är okej för det är acne medan det andra inte är ok alls för dem är stentvättade och bara nej, massor med linnens(..), 2 stycken finklänningar och sedan mina senaste inköp sen jag kom hit som är helt jävla ok men långt ifrån en garderob.
Fast iofs måste jag ju shoppa nytt... så det är lite snyftblandad förtjusning. 


See, detta är varför man har en blogg. Så man kan bitcha hur mycket man vill om saker som..kläder..


när man bara är så...

... upprymd av allting som händer. Ni vet, ny stad, nytt jobb, nytt allting. Eller ny och ny stad. Men ja, ni förstår, mycket nytt.
Känner att allting går bra, förutom min nuvarande sjukdom, som snart är botad. Men annars, finnemang!
Håller på med en ny blogg lite i smyg, fast om den nånsin blir något av vet jag inte. Jag har ju faktiskt... 4 andra bloggar som jag bara designat och se om jag gillar de bättre, men har alltid valt att ha kvar denna ändå (i brist på annat?)
lite bilder eller?
kaffe/choklad koppen på stortorget är har ju sjuka bakverk alltså. Men himla mysigt är det att sitta där i fåtöljerna en söndagkväll och bara njuta av sensommarnatten.