Goodnight

 
Hej! Nu är jag hos Frida och myser. Försöker blogga från paddan, får de hur det går. Vi har ätit räkpasta hos mig och sen solat på berzeliigatan, på meddo eller vad det hette. Skönt, var år sen jag gjorde det. Den skorpor och te och nu kollar vi inredning. Idag fick jag veta att jag flyttar till mitt på avenyn om några veckor. Imorgon skrhos kontraktet! Så har en flytt att stå i mitt i allt lite sådär oväntat. 
 
Aja nu ska jag läsa lite naturvetenskap sen ska skeda.
heido
 
 
nu råkade den bli snee men vet ej hur man gör /mormor

nighty night

Hejhej.
 
Kom hem från gymmet för ett tag sen. Har konditionstränat och biffat mig. I veckan har jag fullt upp. Nk-prov, som jag ej ens börjat träna på, religionsuppgift, lägenhetsvisningar och måste hinna tvätta innan Luleå. Ska bli så kul att komma hem!! Var längesen, ska bli kul att träffa alla gamla goingar. Spec foppa och erica. Puss
Sökt extrajobb också, håller tummarna jag får det.
 
Aja ska fortsätta se vänner nu sen sova, skola tidigt imorgon.
 
hejrå
 

korv

Det blev ingen matlagning. Tiden rusade iväg och jag är helt slut. Så blir gårdagens korvsoppa istället! En gammal norrländsk klassiker. Mmmh.. iaf så har jag tjorvat med bloggdesignen nu igen ett tag, får hitta någon bra permanent lösning snart innan jag blir loco.
Får inte skriva något mer är sjukt övertrött... hehe håhåh :J:J
 
 
Jag åå fridis

'Stewie just said that'

Hejhej.
 
Så nu var studierna igång. Är helt slut efter 2 introduktionsdagar. Engelska 7 (c) var inte att leka med heller. Dags att sätta igång så läxorna blir klara innan deadline, vilket är i början av maj. VAR SKA JAG BÖRJA DÅ?
Nej men det kommer gå fintfint. En introduktion kvar imorgon bara sen helg. Taco hos Mia står på schemat iaf. Sen kanske jag träffar min Sandra också om jag har tur.
 
Idag har jag promenerat överallt, det var mysigt för det snöade vilket det inte gör ofta här. Stora vita snöflingor som singlade ner jättesakta. Inte många dagar på vinterhalvåret man promenerar omkring och bara njuter för göteborg är så fiiint. Aja ska sluta tönta mig nu. Får slita mig från family guy för jag ska laga min första indiska måltid! Ska göra eget bröd och allt. 
 

mcdreamy

sötis

Plans

Hejhej!
 
Så nu händer det mycket förändring. För mig iaf. Det är 2013 (yäy) och nya möjligheter! Så om en vecka börjar jag plugga. Början på att gå på universitet och ha ett stabilt jobb en dag. Sen så vill jag åka till oslo och jobba i början av juni. Jag vill verkligen och det visar sig att fler av mina fina vänner vill. Så chattrar ihop oss om det snarast. Så nu har jag ett mål. Om man inte har ett mål, vad jobbar man mot då?
 
 
Ibland gäller det att bara släppa taget och.. hoppa!
Även om det suger ibland...