beyond tired

Sjukt trött, få timmar på många dagar. Vuxenlivet alltså... även om jag är långt ifrån vuxen så tänker jag inte acceptera att detta kan liknas med småpotatis som tonåren bjöd på. Nog med halvdana försök till liknelser. Idag har jag gjort något bra, beställt plugg-böcker så i veckan börjar jag plugga på mina betyg. Inget annat än mvg är ok. Tydligen heter det inte MVG längre fick jag göra. TYDLIGEN är man för gammal för att hänga med i svängarna... trodde inte att 20-årsåldern skulle bidra med så förbannat många pensio-fasoner. Vojjvojj.


old times, good times

Visst kan man sakna det som har varit. En känsla, ett ställe, en person eller ett sammanhang. Men ändå när jag tänker tillbaka på allting, så mår jag bra men är samtidigt glad att det inte är nuläget. Det är minnen av en anledning.


renoverar

Påtal om inredning, inreder bloggen lite.

Men först some carbonara for the ladyy

time pass

Så, jag har insett att när man har en blogg så innebär det att berätta lite om sitt liv (bloging for dummies). Nu har jag bott i Göteborg ett år ungefär. Det har gått snabbt och jag har haft tur att sysselsätta mig med jobb och så vidare. Men nu är det förändring på g. Om jag kommer in, kommer jag börja på komvux efter nyår. Börja plugga mot universitetet. Känns skitkul! Skönt att ha en plan. Så det blir ju att söka lite deltidsjobb också... vill ju inte leva studentliv ännu direkt. Sen boende: vi flyttar ut ur våran underbara lägenhet i statskärnan vid årsskiftet. Sedan är boendet bara ett stort frågetecken. Vi vill ju helst bo kvar i stan men att kalla det lätt är en underdrift. Så mest troligt flyttar vi tillbaka till Kungsbacka ett litet tag. Sen så ser utsikterna goda för ett förstahandskontrakt, men det är några månader kvar till det. 
 
Längtar efter att få inreda. Modernt är fint, fräscht och opersonligt men jag vill ha mysigt, hemtrevligt och personligt.
 
 
Ingen gillar förändring. Men förändring är bra! Eller?